OVO NIJE ZA POLICIJU, OVO JE ZA LUDNICU! Pogledajte šta je uradio bahati vozač na Voždovcu! Umalo ubio ljude, ali i sebe! (VIDEO)

Autor:

Vesti

16.04.2024

23:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada se snimak pažljivije analizira, primećuje se da se trotoarom sa leve strane kretao i pešak.

OVO NIJE ZA POLICIJU, OVO JE ZA LUDNICU! Pogledajte šta je uradio bahati vozač na Voždovcu! Umalo ubio ljude, ali i sebe! (VIDEO)

Foto: Printskrin/Instagram/Moje naselje

Na profilu "mojenaselje" na Instagramu pojavio se video snimak koji prikazuje trenutak kada je bahati vozač crvenog automobila, vozeći velikom brzinom, "za dlaku" izbegao potencijalno smrtonosnu nesreću u naselju Vojvode Vlahovića.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Moje naselje (@mojenaselje)

 

Na snimku se vidi kako crveni automobil bez ikakvog kočenja uleće u sporednu ulicu, dok mu u susret ide drugo vozilo. Situacija je delovala kao da je sudar neizbežan, međutim, vozač crvenog automobila uspeo je da izbegne katastrofu tako što se popeo na trotoar sa desne strane.

Kada se snimak pažljivije analizira, primećuje se da se trotoarom sa leve strane kretao i pešak. Zahvaljujući brzoj reakciji, pešak je na vreme primetio opasnost i uspeo je da se skloni u stranu, izbegavajući sigurnu smrt.

Ova situacija je ponovo pokrenula pitanje bezbednosti u saobraćaju i neodgovornog ponašanja vozača na beogradskim ulicama. Građani su izrazili ogorčenje i zahtevaju odgovornost za vozača koji je pokazao potpuni nedostatak poštovanja saobraćajnih pravila i sigurnosti drugih učesnika u saobraćaju.

- Zatvor, trajno oduzimanje dozvole, javno u medijima isticanje vozača, sve, bez milosti…jer da je poginuo pešak levo na snimku šta bi bilo. Ovo je više nenormalno sa vozačima, gde se žuri toliko da 5 sekundi ugrožava nečiji život? - stoji u opisu snimka.

Očekuje se da će nadležne institucije preduzeti odgovarajuće mere kako bi se identifikovao vozač i sankcionisao za svoje bahato ponašanje. Bezbednost u saobraćaju mora biti prioritet, a ovakvi slučajevi trebaju biti adekvatno kažnjeni kako bi se sprečila ponavljanja sličnih incidenata.

Bonus video

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading