MLADOM IGORU SE TUMOR PONOVO VRATIO! Hitno otputovao za Tursku, ali su troškovi PAPRENI - evo na koje načine mu možete pomoći! (FOTO)

Autor:

Vesti

04.03.2024

21:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Operacija je zakazana za 5. mart u Turskoj, gde je Igor već otputovao u nedelju kako bi se pripremio za zahvat.

MLADOM IGORU SE TUMOR PONOVO VRATIO! Hitno otputovao za Tursku, ali su troškovi PAPRENI - evo na koje načine mu možete pomoći! (FOTO)

Foto: Privatna arhiva

Igoru Brkiću, sedamnaestogodišnjem mladiću iz Crnče kod Ljubovije, dijagnostikovan je tumor na mozgu, a nedavna kontrola je otkrila da se tumor vratio, neophodna je hitna operacija. Nakon što je pre godinu dana prošao kroz operativni zahvat, nadali su se da je sve u redu, ali nova dijagnoza je izazvala potrebu za hitnom intervencijom.

Igoru je pre 10 godina i otac umro od raka.

Važno je napomenuti da je deo novca već skupljen i uplaćen, te je operacija zakazana za sutra u Turskoj. Za operaciju i 20-ak dana boravka tamo, neophodno je prikupiti ukupno 35.000 evra. Porodica Brkić mora uplatiti taj iznos bolnici u roku od 15-20 dana, koliko je planiran Igorov boravak u Turskoj.

Da bi se prikupio novac za lečenje Igora, porodica apeluje na humanost i solidarnost ljudi. Novac možete uplatiti na ime Igorove majke Dragane Brkić na sledeće načine:

 

 

Devizni račun:

  • IBAN: RS35200000013503514940
  • SWIFT: SBPORSBG

Dinarski račun:

  • Poštanska štedionica 200-135034487-86

Tekući račun:

  • 160-5300101571906-42 (Igorova majka Dragana Brkić)

Takođe, donacije se mogu uplatiti i putem platforme GoFundMe. Kutije za prikupljanje novca postavljene su u Ljuboviji, Peckoj, Bratuncu, gde ljudi mogu ostaviti svoje priloge.

Igorova borba sa bolešću zahteva podršku celokupne zajednice. Svaki doprinos je od velikog značaja i pomoći će mu da se izbori sa izazovima koje mu postavlja ova teška bolest. Ujedinimo se i pružimo podršku Igoru u ovim teškim trenucima.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading