SRPKINJA DOŽIVELA INFARKT U GRČKOJ! Prijatelji traže pomoć prevodioca: Pomozite, HITNO JE!

Autor:

Vesti

22.06.2023

10:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Treba nam neko ko moze da spoji doktorku odavde i doktora odande i prevede šta oni misle o putu, da li ona moze da izdrži taj put nazad u Beograd i daljem toku lečenja, navodi se u apelu za pomoć.

SRPKINJA DOŽIVELA INFARKT U GRČKOJ! Prijatelji traže pomoć prevodioca: Pomozite, HITNO JE!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Devojka iz Srbije, Dejana, uputila je jutros hitan apel svima kojim mogu da pomognu, a tiče se poznavanja jezika. Naime, jedna naša državljanka u Grčkoj, doživela je infarkt i porodici je hitno potrebna osoba koja bi mogla da bude posrednik u komunikaciji između doktora u Srbiji i Grčkoj.

Kako je napisala unutar Fejsbuk grupe, "Grčka info", nesrećna žena je infarkt doživela juče tokom boravka u Polihronom. Nakon što je prebačena u bolnicu, usled zdravstvenog stanja, potrebna je komunikacija između doktora iz Srbije i doktora iz Grčke.

Upravo zbog toga, ona je apelovala na sve one koji mogu i žele da im pomognu, da se jave.

- Hitno! Pozdrav, drugaričina mama je juče završila u bolnici, imala je infarkt došla je sa sestrom u Polihrono.. Nije uspela da se sporazume, Poligiros je mesto u kojoj je bolnica ona je na koronarnom odeljenju intenzivne nege . Vesna Tošić se zove. A treba nam neko ko moze da spoji doktorku odavde i doktora odande i prevede šta oni misle o putu, da li ona moze da izdrži taj put nazad u Beograd i daljem toku lečenja. Ukoliko neko može da pomogne HITNO je !!! - napisala je ona.

Svi oni koji mogu i žele da joj pomognu, mogu joj se javiti u komentarima ispod objave, pi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading