NAPOLJE NE IZLAZITE ČAK I DA MORATE! Ovaj deo Srbije u naredna dva sata biće NA UDARU NEPOGODA!

Autor:

Vesti

04.06.2023

17:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Srbiji će i sutra biti promenljivo oblačno, pre podne uglavnom suvo, tek ponegde kiša, a posle podne i uveče nestabilno, mestimično s kišom, pljuskovima i grmljavinom.

NAPOLJE NE IZLAZITE ČAK I DA MORATE! Ovaj deo Srbije u naredna dva sata biće NA UDARU NEPOGODA!

Foto: Tanjug/J. Pap, R. Prelić

RHMZ izdao hitno upozorenje

Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ) najavio je da se u narednih sat vremena očekuje pljusak sa grmljavinom na krajnjem jugoistoku Srbije.

- U naredna dva sata na krajnjem jugoistoku Srbije kiša i lokalni pljuskovi s grmljavinom - navodi se u najavi RHMZ-a.

Podsetimo, kako su ranije na sajtu RHMZ-a naveli, danas u toku dana, očekuju se lokalno intenzivni pljuskovi sa grmljavinom (više od 20 mm za kratko vreme) samo u brdsko-planinskom području istočne i južne Srbije, a od sutra ponegde i u ostalim krajevima uz pojavu sugradice i grada.

U Srbiji i sutra promenljivo oblačno, pre podne uglavnom suvo, tek ponegde kiša, a posle podne i uveče nestabilno, mestimično s kišom, pljuskovima i grmljavinom. Lokalno se očekuju obilniji pljuskovi, ponegde uz pojavu sugradice i grada.

Vetar slab i umeren jugoistočni, na jugu Banata povremeno i jak. Najniža temperatura od 11 do 17, najviša dnevna od 23 do 27 stepeni, saopštio je RHMZ.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading