IMITIRALI DEČAKA UBICU SA VRAČARA! U ČAK 25 ŠKOLA ŠIROM SRBIJE DANAS PRIJAVLJENI INCIDENTI! Učenici pretili plastičnim pištoljima, noževima, simulirali ubistva...!

Autor:

Vesti

04.05.2023

22:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je u pojedinim slučajevima razgovarala sa tim učenicima i njihovim roditeljima, a u nekim situacijama je privremeno oduzeto i vatreno oružje koje su članovi porodice ove dece imali u legalnom posedu.

IMITIRALI DEČAKA UBICU SA VRAČARA! U ČAK 25 ŠKOLA ŠIROM SRBIJE DANAS PRIJAVLJENI INCIDENTI! Učenici pretili plastičnim pištoljima, noževima, simulirali ubistva...!

Foto: Nikola Mutić

Tokom dana policija je primila 25 dojava iz škola u nekoliko gradova Srbije da su u tim objektima, holovima, učionicima i dvorištima pojedini učenici imitirali ponašanje dečaka ubice sa Vračara.

Naime, kako prenosi TV Pink, pojedini učenici su pretili plastičnim pištoljem, donosili navodne spiskove za odstrel, simulirali pucnjavu ili ubistva i pravili slične bizarne šale.

Pripadnici MUP su prilikom svakog slučaja postupali i preduzimali mere u skladu sa zakonom. U pojedinim situacijama obavljeni su razgovori sa tim učenicima i njihovim roditeljima, a u nekim situacijama je privremeno oduzeto i vatreno oružje koje članovi porodice sa bizarnim idejama imaju u legalnom posedu.

Bonus video:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading