OVO JE ŠAPČANIN KOJI JE VEČERAS DOBIO STAN U BEOGRADU: Jednoiposobnu nekreninu u naselju Zamunske kapije Vladan osvojio u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi"

Autor:

Vesti

28.01.2023

21:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladanu Petroviću je prvi čestitao rođak na osvojenom stanu u nagreadnoj igri "Uzmi račun i pobedi".

OVO JE ŠAPČANIN KOJI JE VEČERAS DOBIO STAN U BEOGRADU: Jednoiposobnu nekreninu u naselju Zamunske kapije Vladan osvojio u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi"

Foto: Facebook/Vladan Petrovic

Vladan Petrović

Prvo izvlačenje u novom ciklusu nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" održano je danas, a jednoiposoban stan dobio je Vladan Petrović iz Šapca.

Prvi mu čestitao rođak preko društvene mreže kome se iskreno zahvalio, pa onda mnogi, redom, kad su čuli. 

Pored njega dugi izvučeni dobitnik stana je Malina Radosavljević iz Blaca.

Ona koja je u večerašnjem izvlačenju nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" dobila dvosoban stan u naselju Zemunske kapije u Beogradu, rekla je za RTS da je poslala oko 200 računa.

Ove godine, nagradna igra po prvi put ne podrazumeva slanje koverata sa računima, već građani preko aplikacije skeniraju račune i na taj način stiču pravo na učešće i konkurišu za vredne nagrade.

Svake subote biće izvučeni dobitnici dva stana u Beogradu, a u ovom ciklusu očekuje nas pet izvlačenja, saopštila je Vlada Srbije.

- Iako je činjenica da je ovakav, digitalni način organizovanja nagradne igre lakši, efikasniji i jednostavniji, ponajviše za same učesnike, postavljalo se pitanje da li će se i kako građani navići na novi sistem i da li će odziv biti uspešan kao i prethodnih godina. Međutim, pokazalo se da su oboreni apsolutno svi postojeći rekordi broja poslatih računa, u svim izdanjima nagradne igre do sad - navodi se u saopštenju.

Građani su do 27. januara do 8 časova poslali neverovatnih 41.099.325 računa, što je prevazišlo sve procene odziva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading