(VIDEO) ZBOG OVOGA SU SE JEREMIĆ I ĐILAS UZJOGUNILI: Ekspert u ŠOKU, Srbija ide u dobrom pravcu

Autor:

Vesti

27.06.2021

20:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Direktor za istraživanje javnog mnjenja u Ipsos stratedžik marketingu Marko Uljarević objasnio je u emisiji "Jutro" na TV prva da istraživanja mnjenja pokazuju da uprkos koronavirusu sa kojim se naša zemlja suočila i dalje beležimo dobar rezultat.

RepublikaFoto: printscreen/TVPRVA
Marko Uljarević

Čak 64 odsto ljudi kaže da je zadovoljno u kom se pravcu Srbija kreće, a oko 23 odsto kaže da Srbija ide u pogrešnom smeru. Građani su ocenili da je  politika Aleksandra Vučića najbolje vodila našu zemlju za vreme pandemije u poređenju sa čak 28 zemalja gde IPSOS sprovodi istraživanje.

Uljarević je takođe kazao da je iznenađen činjenicom da kriza koja nas je zadesila uopšte nije uticala na ekonomiju za razliku od zemalja u regionu. A zasluga tome ide merama koje su primenjivane, gde smo sačuvali radna mesta i da skala nezaposlenosti nije skakala.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Slavica

27.06.2021 20:53

Naravno da ce Srpska napredna stranka imati moju podrsku, a ne lopov Djilas i nasilnik Jeremic.

Zeljko

27.06.2021 21:28

IPSOS je najrelevantnije istraživačko javno mnjenje, i naravno da SNS ima barem 60% glasača, ali što više vreme odmiče taj procenat će biti i veći, e tu se Đilas i Jeremić muče i zbog toga se preznojavaju.

Marina

28.06.2021 08:05

Ма опозиционари стално нешто негодују што је добро. А они ништа добро не раде.