DVANAESTORO POVREĐENIH U PET UDESA U BEOGRADU! Katastrofalna noć u prestonici, oglasila se Hitna pomoć

Autor:

Vesti

30.09.2024

06:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teška noć u Beogradu za radnike Hitne pomoći

DVANAESTORO POVREĐENIH U PET UDESA U BEOGRADU! Katastrofalna noć u prestonici, oglasila se Hitna pomoć

Foto: Printscreen/Instagram/ 192_rs

U Beogradu se tokom protekle noći dogodilo pet saobraćajnih nezgoda u kojima je lakše povređeno 12 osoba, rečeno je Tanjugu u Hitnoj pomoći.

Pet povređenih je zbrinuto na licu mesta, a sedmoro je prebačeno u dežurne medicinske ustanove gde im je pružena medicinska pomoć.

Protekle noći su dežurale 22 ekipe Hitne pomoći koje su intervenisale ukupno 94 puta, od toga je 17 intervencija obavljeno na javnim mestima.

Za pomoć su se uglavnom javljali hronični bolesnici, najviše hipertenzičari, astmatičari i pacijenti sa bolovima u grudima, navode u Hitnoj pomoći.

Vreme narednih dana

Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, u utorak i sredu posle hladnog i vedrog jutra, Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ) najavljuje tokom dana pretežno sunčano i toplije vreme. 

Zatim umereno do potpuno oblačno, do kraja sedmice mestimično sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom, a u ponedeljak, 7. oktobra, stabilizacija vremena i blagi porast temperature.

Lekari i Auto-moto savez Srbije upozoravaju vozače na otežanim uslovima na vožnju i savetuju oprez u danima, a naročito noćima u periodima smanjene vidljivosti zbog nepovoljnih vremenskih uslova za vožnju. Držite propisno odstojanje u toku vožnje i nemojte sedati u kola umorni, kako ne biste ugrozili ni sebe, ni druge učesnike u saobraćaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading