POZAJMIO PRIJATELJU 317.510 EVRA! Ovaj poslao batinaše umesto da vrati dug! ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU!

Autor:

Vesti

29.08.2024

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Budite bolje informisani od drugih!

POZAJMIO PRIJATELJU 317.510 EVRA! Ovaj poslao batinaše umesto da vrati dug! ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU!

Foto: Shutterstock

Srpski telegraf u izdanju za četvrtak 29. avgust donosi pregršt važnih i interesantnih priča!

  • ŠOKANTNO SAZNANJE! Tajna veza Tadića i Severine!

Nekadašnji predsednik Srbije Boris Tadić gajio je posebne simpatije prema hrvatskoj pevačici Severini Vučković. Zbog toga je 2010. organizovao da ga svečano primi bivši hrvatski predsednik Ivo Josipović samo da bi upoznao Severinu.

Kako se sve to dešavalo i kako je Severina servirana Borisu Tadiću ispričao je 2013. na televiziji Vladimir Beba Popović, osnivač i direktor Instituta za javnu politiku i nekadašnji šef Biroa za komunikacije u vladi Zorana Đinđića. Popović je objasnio kako je do svega toga došlo, kao i o tome kako je Tadić svojevremeno naručivao intervjue u hrvatskim medijima, ne bi li pridobio Severininu pažnju.

  • MINIMALAC 53.592 DINARA! Rast od 13,7%

Minimalna cena rada za 2025. iznosiće 53.592 dinara, što je 13,7% više od minimalca koji važi do kraja godine, dogovoreno je juče na sednici Socijalno-ekonomskog saveta (SES).

  • POZAJMIO PRIJATELJU 317.510 EVRA! Ovaj poslao batinaše umesto da vrati dug!

Mirko Milenković (70) iz Ćuprije doživeo je pod stare dane da dobrotu i ljudskost umalo nije platio glavom. On je dugogodišnjem poznaniku Slobodanu Vladisavljeviću, investitoru u Austriji, pozajmio 317.510 evra. Dogovor je bio da mu novac vraća na rate, bez kamate, i kada je došlo vreme da mu vrati treću, najveću ratu od 260.000 evra, Vladisavljević je na sastanak došao s dva huligana, koja su nesrećnog čoveka udarala pesnicama nasred ulice da bi potpisao da je njegov dužnik sav novac vratio!

  • MANIPULACIJE SA OSTAVKOM! Danilović nema prava na 3. mandat!

Predsednik Košarkaškog saveza Srbije Predrag Danilović podneo je ostavku na ovu funkciju, ali su odmah posle toga počele zakulisne radnje koje za cilj imaju da se u KSS ništa ne promeni i da dosadašnja garnitura preko drugih ljudi pokuša da upravlja savezom, kažu dobro obavešteni izvori Srpskog telegrafa.

  • VUČEVIĆ: Da nije bilo kralja Petra, ne biste imali državu!

Premijer Srbije Miloš Vučević izjavio je da su u Hrvatskoj osuđeni pevači krajiške grupe Jandrino jato jer su pevali srpske patriotske pesme, čime se, kako kaže, direktno krše elementarna i osnovna ljudska prava Srba u Hrvatskoj.

  • Makron od cara do prodane duše za svega pet meseci! Šolakovci i opozicija napali francuskog predsednika!

Kod srpske opozicije i medija u vlasništvu tajkuna Dragana Šolaka tanka je linija od "ura za Makrona, okreće leđa Vučiću" do "ua, Makron, dolazi kod svog prijatelja Vučića".

Foto: Srpski telegraf

Naslovna strana Srpskog telegrafa za 29. avgust

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading