PREGAZIO ŽENI NOGU, PA ZBRISAO! Nesreća u Zemunu! Traga se za vozačem!

Autor:

Vesti

07.08.2024

16:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žena je prevezena u KBC Bežanijska Kosa

PREGAZIO ŽENI NOGU, PA ZBRISAO! Nesreća u Zemunu! Traga se za vozačem!

Foto: Shutterstock, Tanjug/ JOVANA KULAŠEVIĆ

Danas popodne, u Lagumskoj ulici u Zemunu, 31-godišnja devojka je povređena u saobraćajnoj nezgodi kada je točak automobila prešao preko njene noge. Nažalost, vozač se nije zaustavio nakon nezgode, ostavljajući devojku na putu. Hitna pomoć je odmah intervenisala, a povređena devojka je prevezena u KBC Bežanijska Kosa na dalju medicinsku obradu.

Ova saobraćajna nezgoda izazvala je ogorčenje građana Zemuna koji su se okupili na mestu događaja. Mnogi su izrazili svoje negodovanje i zabrinutost zbog bezbednosti saobraćaja u ovom delu grada. Pored toga, istakli su važnost poštovanja saobraćajnih propisa i odgovornog ponašanja svih učesnika u saobraćaju.

Ovaj slučaj naglašava važnost bezbednosti pešaka u saobraćaju. Pešaci su posebno ranjiva grupa u saobraćaju, te je neophodno da vozači budu dodatno oprezni i poštuju propise kako bi se izbegle ovakve nezgode. Takođe, ovaj slučaj ističe potrebu za dodatnim merama zaštite pešaka na putevima, kako bi se smanjio broj saobraćajnih nesreća i povreda.

Policija je odmah izašla na teren i započela istragu kako bi pronašla vozača koji je izazvao nezgodu i napustio mesto događaja. Nadležni organi su apelovali na građane da pruže sve informacije koje bi mogle pomoći u identifikaciji vozača i rešavanju slučaja. Takođe, istakli su važnost svesti o odgovornosti u saobraćaju i poštovanju zakona radi očuvanja bezbednosti svih učesnika u saobraćaju.

Saobraćajna nezgoda u Lagumskoj ulici u Zemunu pokazala je potrebu za kontinuiranim radom na unapređenju bezbednosti u saobraćaju i podizanju svesti o važnosti poštovanja saobraćajnih propisa. Nadamo se da će povređena devojka brzo se oporaviti od povreda, a da će nadležni organi uspešno identifikovati vozača i preduzeti odgovarajuće mere.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading