JEZIVO! MILANU LAĐEVIĆU PRETE DA ĆE MU SILOVATI ŽENU! Nečuvena poruka stigla posle održavanja tribine u znak podrške novinaru koji ga je neki dan napao! (FOTO)

Autor:

Vesti

31.05.2024

22:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napominjemo da je Vuk Cvijić nedavno napao Milana Lađevića u kafiću u kojem je mirno pio kafu sa kolegom Borisom Vukovićem.

JEZIVO! MILANU LAĐEVIĆU PRETE DA ĆE MU SILOVATI ŽENU! Nečuvena poruka stigla posle održavanja tribine u znak podrške novinaru koji ga je neki dan napao! (FOTO)

Foto: ST/P.Divac, Instagram.com

Izvršni direktor Medijske mreže Milan Lađević večeras je dobio jezevu pretnju da će mu silovati ženu.

U poruci upucenom Lađeviću doslovno piše:

- Ti si mangup, je li, klempavi pavijanu. Skačeš na novinara, sv.... ti ženi u usta. Pavijanu, aj tuži me, pa da mi se malko i ti k.... napušiš. G.... mali, j.... te Vučić žvalavi.

Republika

Foto: Instagram.com

Pretnja Milanu Lađeviću

 

Inače, Lađević je ovu nečuvenu pretnju dobio večeras posle održavanje tribine na kojoj su opozicioni mediji i pristalice pružali podršku navodno napadnutom novinaru Radara Vuku Cvijiću.

Napominjemo da je Vuk Cvijić upravo nedavno napao Milana Lađevića u kafiću u kojem je mirno pio kafu sa kolegom Borisom Vukovićem. Posle je uz pomoć svog Radara iscenirao da je njega izvršni direktor naše kuće napao što je notorna laž, a što mogu i svedoci da potvrde.

Lađeviću je Cvijić, ničim izazvan, prišao i počeo čak mu se unosio i u facu, a onda i da preti. 

- Prišao je stolu i iz čista mira počeo cinično da se smeje, vređa i da govori kako će tek da piše o nama unoseći mi se u facu. Stajao sam ispred njega, a on je nastavio da mi preti i rekao je ovim rečima"da ćemo ga zapamtiti". On je inscenirao da sam ga ja odgurnuo. Pretio mi je i policijom - rekao je Lađević, što i svedoci mogu da potvrde, a onda je Cvijić iscenirao uz pomoć svog Radara, da je on napadnut.

Šta se tačno desilo, Lađević je ispričao u policiji.

- Ja sam izvršni direktor Medijske mreže, u čijem sastavu posluje dnevni list Srpski telegraf i portal Republika.rs. Danas sam se oko 13h nalazio u kafiću Garden, koji se nalazi u Kosovskoj ulici, i tu sam sedeo sa kolegom Vuković Borisom. U jednom momentu stolu za kojim smo mi sedeli prišao je Vuk Cvijić, koga znam duže vreme jer je isto kolega novinar. Kada je prišao stolu, počeo je da provocira i da se cinično smeje, a za to vreme je stajao ispred mene. Pitao sam ga: "Da li te je sramota da pišeš onakve laži o meni", na šta mi je on odgovorio: "Tek ću da pišem, imam svašta o tebi i tvojoj porodici." Tada sam ustao i rekao mu: "Slobodno piši šta imaš." Vuk je nastavio da provocira i psuje, nakon čega je inscenirao pad i rekao: "Sad ćeš ti da vidiš, zapamtićeš me dobro." Moj kolega Boris i ja smo se vratili za naš sto, dovršili piće i otišli u redakciju, gde smo prijavili ceo događaj. Meni nije poznato zašto se Vuk na takav način ponaša prema meni, ranije sličnih nesuglasica nismo imali. Mislim da je ovo uradio samo da bi me isprovocirao - izjavio je Milan Lađević, a sve je potvrdio i kolega koji je bio sa njim.

Bonus video

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Marko

31.05.2024 22:48

TOG MANGUPA STO PRETI ODMA ZATVORITI I NABATINATI KAO NEKADA POLICIJA DA SMIRI HORMONE SILOVANJA...

Кокорин

01.06.2024 19:55

А он је ударио Вука.