NEKI SE TOPE OD SLATKOĆE, NEKI ZGROŽENI! Američki trend stigao u Srbiju: Fotografija psa iz Rakovice napravila haos na mrežama! (FOTO)

Autor:

Vesti

17.04.2024

06:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naime, vlasnici su psa ofarbali i to sa idejom da zaliči na tigra!

NEKI SE TOPE OD SLATKOĆE, NEKI ZGROŽENI! Američki trend stigao u Srbiju: Fotografija psa iz Rakovice napravila haos na mrežama! (FOTO)

Foto: pixabay.com

Na društvenim mrežama pojavila se fotografija jednog psa koja je razbesnela mnoge korisnike!

Naime, vlasnici su psa ofarbali i to sa idejom da zaliči na tigra!

 

 

Fotografija je objavljena na Instagram stranici "Moj_beo_grad_", a nastala je u Rakovici.

- Toliko pogrešno na svim mogućim nivoima. Narod je prolupao, suvišno i za komentarisanje - napisala je jedna žena.

Jedan korisnik naveo je da neko ko voli životinje i prirodu ne radi ovako nešto.

- I kad pomislim da sam sve videla, pojavi se neka budala da me demantuje - navodi se u jednom od komentara.

Korisnici su pisali da je ovo mučenje životinje.

- Jadne životinje šta sve moraju da trpe zbog vlasnika koji su željni pažnje i lajkova, a uništavaju životinje. Vlasnika treba zatvoriti - glasi jedan komentar.

PAS I ČOVEK

Psi su često nazivani čovekovim najboljim prijateljem iz više razloga:

Odani su: Psi su izuzetno odani i vezani za svoje vlasnike. Oni često razvijaju duboku emocionalnu vezu sa ljudima i spremni su da ih prate kroz dobre i loše trenutke.

Pružaju bezuslovnu ljubav: Psi su poznati po svojoj sposobnosti pružanja bezuslovne ljubavi. Bez obzira na to kako se čovek oseća ili šta radi, pas će ga voleti i podržavati.

Poboljšavaju mentalno zdravlje: Interakcija sa psima može imati pozitivan uticaj na mentalno zdravlje ljudi. Istraživanja su pokazala da vlasništvo pasa može smanjiti stres, anksioznost i depresiju, kao i poboljšati raspoloženje i osećaj blagostanja.

Podstiču fizičku aktivnost: Psi zahtevaju redovnu šetnju i fizičku aktivnost, što može podsticati vlasnike da budu aktivniji i zdraviji. Šetnje sa psom mogu biti odličan način da se poveže sa prirodom i redovno vežba.

Pružaju sigurnost: Mnoge rase pasa su izuzetno dobre u čuvanju doma i svojih vlasnika. Osećaj sigurnosti koji pružaju psi može biti neprocenjiv za mnoge ljude.

Podstiču socijalizaciju: Šetnje sa psom često vode interakciji sa drugim vlasnicima pasa i drugim ljudima u zajednici, što može podsticati socijalizaciju i izgradnju novih prijateljstava.

Ovi faktori doprinose tome da psi budu više od samo kućnih ljubimaca - postaju prijatelji, saputnici i članovi porodice mnogim ljudima širom sveta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading