"DOBRA JE! JE L' JE BARIŠ?": Novo skandalozno maltretiranje nastavnice, učenici iz Ceraka je snimali - pljuštali šokantni komentari, ZGADIĆE VAM SE (VIDEO)

Autor:

Vesti

19.11.2022

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poražavajuće je za jednu ženu i nastavnicu jesu neumesni komentari, a oni su pljuštali posle objavljivanja snimka na TikToku.

"DOBRA JE! JE L' JE BARIŠ?": Novo skandalozno maltretiranje nastavnice, učenici iz Ceraka je snimali - pljuštali šokantni komentari, ZGADIĆE VAM SE (VIDEO)

Foto: Printskrin/TikTok/Ludilomozga

Profesorka iz škole u Ceraku

Nakon što se pojavio snimak iz trsteničke Tehničke škole gde su učenici nastavnici engleskog jezika izmakli stolicu, i smejali se dok je žena bespomoćno sedela na podu, pojavio se još jedan snimak iz Beograda, tačnije sa Ceraka

Naime, na društvenoj mreži Tiktok učenici su snimali svoju nastavnicu tokom časa, snimak su postavili na ovu mrežu uz opis "Seksi profesorka sa Ceraka".

Ono što je još poražavajuće za jednu ženu i nastavnicu, jesu neumesni komentari učenika kojima je držala čas.

- Dobra! Jel je bariš buraz? - napisao je jedan korisnik ove mreže, dok je osoba koja je snimak postavila odgovorila:

- Ne buraz, tvoja je.

- Dobra!

- Hoćeš da ti je sredim?

 

 

Bilo je i onih koji su se raspitivali o nastavnici koliko ima godina, kako se zove, odakle je..

Zbog lošeg položaja prosvetnih radnika, ovakvih i sličnih napada na nastavni kadar, sindikati prosvetni najavili su štrajk za 1. decembar.

Nije poznato u kojoj školi je nastao ovaj snimak, ali se sumnja da je reč o ustanovi sa Ceraka, što je i naznačeno na video snimku.

Da podsetimo, u učionici srednje tehničke škole u Trsteniku "9. novembar" dogodio se sraman incident, kada su tri učenika maltretirala nastavnicu i na kraju joj izmakla stolicu, te se žena srušila na pod. Protiv njih je podnet vaspitno-disciplinski postupak.

Dok se raspravlja o tome ko je kriv za bahatost naše dece, prosvetni radnici su zabrinuti za svoj položaj u društvu.

Unija sindikata prosvetnih radnika Srbije traži da se prosvetnim radnicima dodeli status službenih lica.

- Uprkos svim apelima i analizama da nepoštovanje učitelja u svim nivoima obrazovanja vodi gaženju tradicije, a pre svega porodičnih vrednosti, došli smo do toga da se svakodnevno suočavamo sa gnusnim scenama nasilja. One nisu samo verbalne, jer smo kao društvo već prihvatili ružne reči i vređanje, kao način komunikacije, sada su pesnice postale jedini jezik. Poput profesorke u Mladenovcu, pre nekoliko godina ili koleginice u Trsteniku ovih dana, slavimo nasilje i nasilnike. Naša deca dobijaju jasnu poruku da im se ništa neće desiti osim slave na društvenim mrežama, a naši nastavnici se boje za zdravlje i život - piše u saopštenju Unije sindikata.

Unija sindikata prosvetnih radnika Srbije je, kako dalje navode u saopštenju, više puta tražila promene obrazovnih zakona i pravilnika; insistirala da se problemi ne razvodnjavaju, nego rešavaju; predlagala, čak i vodila veliku akciju: "Stop nasilju u školama".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
cobe

19.11.2022 15:54

Kako gajiš ustaški llobi Srbijo, koji ti štampa udžbenike, tako i prolaziš. Pričajte nam malo kako smo se doselili iz močvare...

Djole

19.11.2022 16:04

To je slika roditelja