ŠIZOFRENE PARALELE BOSANSKOG IMAMA: Sveti Sava je začetnik FAŠIZMA - neviđen govor mržnje!

Autor:

Svet

01.02.2023

21:53

Amir ef. Mahić, glavni imam Medžlisa IZ-a u Kozarcu kod Prijedora, odlučio je da na Savindan, 27. januara, "ospe paljbu", prema srpskom svetitelju.

ŠIZOFRENE PARALELE BOSANSKOG IMAMA: Sveti Sava je začetnik FAŠIZMA - neviđen govor mržnje!

Wikimedia, YouTube/Printscreen

Komentari (5)

Loading
Pera Bandera

01.02.2023 22:16

Šta da očekuješ od ovoga kad ni Ludi Milojko (Pantić) ne govori ništa bolje?!?!

Balkan

01.02.2023 23:42

Bas nisam dobrano razumeo narocito ono pominjanje "njegovog Gorskog Vjenca" kakve veze Sveti Sava ima sa Gorskim Vjencem??? Slabo ti je ucenje g. Mahicu. Ziveli

Komedija

02.02.2023 21:00

Auuu! Al ga j.be ono ić u prezimenu. Bolesnik.

Goran Bojanović

03.02.2023 07:14

Možda čovek želi da nas preobrati i izvede na pravi put. E pa odža neće moći.

JUGO

12.02.2023 20:25

Sta da ocekujes od neskolavnog popa xexe mene ne cudi jer to nisu pravi muslimani kao u arapskim drzavama ovu su neki koji jedu svinsko meso i prave se muslima jeli su to radili godinama oni i njihove porodice sad kao mi veliki muslimaniveci i od oni koji su skolovani i ziveli celog zivota stome sa verom.Sad cu davam ispricam jednu stvar na mom poslu imao sam drugove st smo skupa radili iz skoro sve Arapske drzave i Turske jasam se druzio sa svih a sa nekima smo bili i jako dobri drugovi najbolji drug mije bio iz irana ima ok 44 g otac cetvoro dece otac njegov nema godina da nije iso u meku u Saudiarabiju kaze on meni da mu sestra udata za Bosanca i da imaju troje dece i pita dali si svi tamo glupi ko taj njegov zet reko zasto kaze takog glupog coveka jos nisam sreo kaze on meni on meni predaje nesto o muslimansku veru a ja roden i pohadao skolu za to ja mu kazem da je tito bio dobar on meni ne kaze bio zao isto tako sam mu reko da je komenji bio katastrofa ne on je bi dobar kaze on meni kaze on meni on od juce postao musliman nije postavao veru a ja roden i jos postjem svoju veru kao i uvek on nevoli ove nevoli one kaze ja mu kazem covek koji veruje u boga nemoze da mezi druge to treba da ti bude jasno .Ja ga pitam dali ide u damiju napravili novu kaze nikad tamo samo idi ovi iz Bosne kao ovaj moj zet i oni iz Somalije mi arapi nejdemo ne mesamo se sa njima.Jer oni su lazovi i zli samo ogovaraju nekog.Et kunem se u sve dami on to ispricao taj moj drug..Zato postuj i svoje i tude kao sto zelis da drugi postuju tvoje jer mrznja nevudi nikud ..