BALKANSKI TAJKUN DOBIO VIDEO DECE, ĆERKA SE OBRATILA MAMI: Odmah ga predao policiji

Autor:

Svet

15.10.2024

23:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rat između roditelja, koji su oboje imali određene zabrane tokom postupka, dodatno je zakomplikovao situaciju.

BALKANSKI TAJKUN DOBIO VIDEO DECE, ĆERKA SE OBRATILA MAMI: Odmah ga predao policiji

Foto: Privatna arhiva/Poliția Română

Nestanak troje dece rumunskog biznismena Adrijana Marcijana izazvao je veliku zabrinutost i pokrenuo nacionalnu potragu nakon što ih je dadilja navodno izgubila. Deca uzrasta 7, 9 i 11 godina nestala su nakon što je sud doneo odluku da starateljstvo pripadne majci, što je izazvalo dodatnu tenziju u već kontroverznom slučaju.

Dan nakon nestanka, biznismen je objavio snimak dece u kojem najstarija devojčica optužuje dadilju da su ih "slagali da nas vode kod tate, a u stvari su hteli da nas dovedu kod tebe". Ova izjava je dodatno zakomplikovala već kompleksnu situaciju oko nestanka dece.

Rat između roditelja, koji su oboje imali određene zabrane tokom postupka, dodatno je zakomplikovao situaciju. Oću je bilo zabranjeno da im priđe bliže od 150 metara, dok se majci sudi zbog pretnji smrću. Nakon odluke suda da deca ipak pripadaju majci, usledila je nacionalna potraga za njima.

Policija je izdala detaljan opis dece, uključujući visinu, težinu, boju očiju, kosu i druge karakteristike, kako bi olakšala njihovu identifikaciju. Takođe, apelovala je na građane da pruže bilo kakve informacije koje bi mogle pomoći u pronalasku dece.

Policija je nastavila sa istražnim aktivnostima i potragom za troje maloletnika, dok su majka i dadilja saslušane u policiji. Ovaj slučaj je izazvao veliku pažnju javnosti i nastavlja da bude predmet intenzivne istrage.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading