PENZIONER U PARKU NOŽEM NASRNUO NA DEVOJČICU (7): Jedva se odbranila, završila sa 20 ŠAVOVA NA VRATU (VIDEO)

Autor:

Svet

14.10.2024

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uspela je da šutne napadača

PENZIONER U PARKU NOŽEM NASRNUO NA DEVOJČICU (7): Jedva se odbranila, završila sa 20 ŠAVOVA NA VRATU (VIDEO)

Foto: YouTube Printscreen/FOX2Detroit

U parku u Detroitu, 73-godišnji Geri Lanski napao je sedmogodišnju devojčicu arapsko-muslimanskog porekla nožem, ostavljajući duboku posekotinu na njenom vratu. Napad se dogodio dok se devojčica Saida Mašrah igrala sa drugom decom. Saida je hrabro reagovala, uspela je da šutne napadača i potrči kući gde je zatražila pomoć.

Rezultat napada su 20 šavova na njenom vratu, koji će biti uklonjeni za nedelju dana.

Zločin iz mržnje

Aktivisti, uključujući i Odeljenje Saveta američko-islamskih odnosa u Mičigenu (CAIR-MI), izrazili su uverenje da bi ovaj slučaj trebalo istražiti kao zločin iz mržnje. Ova sumnja je potkrepljena i izjavom Saidine majke, koja takođe veruje da bi napad mogao biti motivisan mržnjom. Ipak, okružno tužilaštvo je saopštilo da trenutno nema dovoljno dokaza koji bi ukazivali na zločin iz mržnje.

Nastavljena istraga

Naredno ročište u ovom slučaju zakazano je za 16. oktobar, dok će istraga nastaviti da bude fokusirana na motive napada i eventualni zločin iz mržnje. Ovaj uznemirujući događaj izazvao je šok i zabrinutost u lokalnoj zajednici, a javnost prati razvoj situacije sa nadom da će pravda biti zadovoljena.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading