SABRINA UBILA PENZIONISANOG UČITELJA BILIĆA: Ovde se njen krvavi pir nije zaustavio, policija tvrdi "ONA JE SERIJSKI UBICA" (FOTO)

Autor:

Svet

08.10.2024

01:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tri ubistva za tri dana

SABRINA UBILA PENZIONISANOG UČITELJA BILIĆA: Ovde se njen krvavi pir nije zaustavio, policija tvrdi "ONA JE SERIJSKI UBICA" (FOTO)

Foto: Hamilton Police Service

Sabrina Kauldhar (30), žena koju policija opisuje kao serijskog ubicu, uhapšena je i optužena za tri ubistva koja su se dogodila prošle nedelje u Torontu, Nijagarinim vodopadima i još jednom kanadskom gradu, prenosi CBS News.

"Ona je serijski ubica"

Ova stravična ubistva su se odigrala tokom tri dana, od utorka do četvrtka.

- Ona je serijski ubica - izjavio je šef policije Nijagarinog regiona, Bil Fordi, kada su ga novinari pitali da li je takav opis prikladan.

Kauldhar je uhapšena u hotelu na periferiji Toronta nakon što su istražitelji povezali ubistva, zaključivši da se opis osumnjičene poklapa u svim slučajevima. Policija je saopštila da detektivi takođe pokušavaju da identifikuju ženu koja je snimljena nadzornim kamerama u utorak dok je kupovala odeću koju je Kauldhar imala kod sebe u trenutku hapšenja.

Poznavala prvu žrtvu

Kauldhar se suočava sa optužbama za ubistvo 60-godišnje žene u njenom domu u Torontu, 47-godišnjeg muškarca u parku u Nijagarinim vodopadima i 77-godišnjeg muškarca na parkingu u Hamiltonu, Ontario.

Prema rečima istražitelja, prva žrtva iz Toronta, koja je pronađena sa „vidljivim povredama“ na telu, poznavala je napadača.

Nasumične žrtve

S druge strane, žrtve iz Hamiltona i Nijagarinih vodopada, Mario Bilić i Lens Kaningam, verovatno su bili nasumično odabrani, izjavio je Fordi.

- Obojica su samo obavljala svoje uobičajene aktivnosti, i verujemo da su ova ubistva bila nasumična - dodao je Fordi.

"Želim svog muža natrag"

Policija je naišla na Kaningama u parku u Nijagarinim vodopadima nakon što su primili hitan poziv zbog narušavanja reda. On je na licu mesta proglašen mrtvim.

Njegova supruga, Kim Kaningam, izjavila je za Kanadsku radiodifuznu korporaciju (CBC) da imaju trinaestogodišnju ćerku.

- Nije zaslužio ovako nešto - napisala je u mejlu CBC-u.

- Želim mog muža nazad.

Povrede liče na ubode nožem

Bilić, penzionisani učitelj, navodno je bio praćen od strane osumnjičene do svog automobila na parkingu u Hamiltonu, gde je zadobio „značajne povrede koje liče ne ubode nožem“, saopštila je policija. Preminuo je kasnije u bolnici.

- Istražitelji su uspeli da povežu ubistvo u Hamiltonu sa nedavnim ubistvom u parku Džon Alen u Nijagarinim vodopadima, utvrdivši da opis osumnjičene odgovara u oba slučaja - navela je policija.

Ova serija brutalnih napada uznemirila je kanadsku javnost, dok policija nastavlja sa istragom i apeluje na građane da obezbede dodatne informacije koje bi mogle pomoći u rasvetljavanju ovog slučaja.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading