DA LI SMO DOTAKLI DNO? Dečak (4) umro od gladi, roditelji ga PRIMORAVALI DA JEDE MRVICE HLEBA SA PODA (VIDEO)

Autor:

Svet

03.10.2024

21:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bio je zaključan u svojoj sobi

DA LI SMO DOTAKLI DNO? Dečak (4) umro od gladi, roditelji ga PRIMORAVALI DA JEDE MRVICE HLEBA SA PODA (VIDEO)

Foto: YouTube Printscreen/KSATnews

Četvorogodišnji dečak iz Teksasa, Bendžamin Čevera, snimljen je policijskom kamerom sa modricama ispod očiju i kostima koje su se ocrtavale na njegovom sićušnom telu nekoliko nedelja pre nego što je umro od gladi. Na snimku iz jula 2021. godine, koji je prikazan na suđenju njegovom ocu Brendonu Čeveri zbog nasilja nad decom, mogu se videti uznemirujući detalji vezani za njegovo zlostavljanje.

Uplašeno i gladno dete

Dečak je na snimku delovao uplašeno i iscrpljeno, sa vidljivim tragovima zlostavljanja na svom telu. Prema informacijama Dejli mejla, Bendži je imao samo 12 kilograma težine i bio je primoran da pije sredstvo za dezinfekciju ruku, kao i da jede mrvice hleba sa poda porodičnog kupatila bez upotrebe ruku.

Suđenje i užasne optužbe

Na suđenju, njegov otac Brendon i maćeha Miranda pokušavaju da ubede policajce da se dečak sam povredio, dok se na snimku jasno vidi kako dečak pokušava da pronađe hranu noću, te kako je ozbiljno pretučen.

Užasni uslovi života

Porodična situacija u kojoj se nalazio Bendži bila je van svake humane dimenzije - bio je zaključan u svojoj sobi, primoran da spava na dušeku natopljenom mokraćom, dok su frižider i kuhinjski ormarići bili zaključani kako ne bi uzeo hranu.

Tragičan kraj

Nakon samo 25 dana od snimljenog materijala, Bendži je preminuo, ostavivši policajce i socijalne službe u neverici i pitanju kako je dete moglo biti ostavljeno da umre.

Pravda za Bendžija

Miranda je već osuđena na 25 godina zatvora zbog zlostavljanja Bendžija, dok Brendon Čevera negira optužbe i suočava se sa doživotnim zatvorom ukoliko bude osuđen. Ovaj slučaj baca svetlo na važnost zaštite dece i izaziva pitanja o ulozi socijalnih službi u sprečavanju zlostavljanja maloletnika.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading