"NIJE SMEŠNO": Bivša devojka Pi Didija zgrožena šalama o HILJADU PRONAĐENIH BOČICA bebi ulja u njegovoj kući! Evo šta je rekla o zlostavljanju maloletnika

Autor:

Svet

03.10.2024

11:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Klupko se odmotava, čeka se podizanje optužnice i početak suđenja slavnom reperu

"NIJE SMEŠNO": Bivša devojka Pi Didija zgrožena šalama o HILJADU PRONAĐENIH BOČICA bebi ulja u njegovoj kući! Evo šta je rekla o zlostavljanju maloletnika

Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Američki reper i producent Šon Kombs, poznatiji kao Pi Didi, nedavno je uhapšen u Njujorku.

Ovih dana podići će se optužnica protiv njega zbog navodnog reketiranja, maltretiranja, drogiranja i silovanja maloletnih lica u njegovoj kući u Hemptonsu.

Pi Didi bio je uz preminulog mogula Džefrija Epstina najpopularnije lice američkog šou biznisa i političkog establišmenta, a njegove "bele žurke" bile su sve samo ne čedne i fine.

I prisustvovao im je krem de la krem Holivuda i muzičke scene, pojačan političarima poput Baraka i Mišel Obame i Klintonovih naravno.

Pre samog hapšenja, Pi Didiju su federalni agenti u kući pretresli pronašli 1.000 bočica bebi ulja i lubrikanata.

Nakon što je ova informacija isplivala u javnost, svi su se pitali šta je reper radio s toliko bočica ulja te su počeli zbijati šale na račun toga i objavljivati razne mimove.

Sve je to zgrozilo Kesi Venturu, Didijevu bivšu devojku, koja je prva podigla tužbu protiv njega.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Uhapšeni muzičar i producent Šon Kombs, alijas Pi Didi

 

Kesi je povređena zbog šala jer zna za kakve bahanalije su se koristila bebi ulja, što je i sama na svojoj koži doživljavala.

Zbog toga sada želi da se odmakne od vesti o njenom bivšem, pogotovo nakon što je otkriveno da će ga za nasilje optužiti još barem 120 žrtava.

Među žrtvama su i maloletnici koje je seksualno zlostavljao.

"Povređena je time što se ljudi šale i prave mimove od bebi ulja zbog onoga za šta se ono moglo iskoristiti. Nije smešno njoj ni bilo kome ko je prošao kroz slično", rekao je izvor za Daily Mail.

Ventura je zgrožena i novim optužbama protiv repera, među kojima je i ona da je njegova najmlađa žrtva imala samo 9 godina.

"Kesi je načula glasine o kolektivnoj tužbi, ali se rasplakala kad su je obavestili o tvrdnjama da je u pitanju dete. Planira se na neko vreme distancira od primanja vesti jer joj je mučno od toga i nada se da će svako ko je bio povređen dobiti pravdu i mir tela i uma", dodao je.

Cassie je prije nekoliko meseci tužila Didija za seksualno zlostavljanje, ali su se nagodili samo jedan dan posle toga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading