OGLASIO SE SIN (14) MUŠKARCA KOJI JE MASAKRIRAO SVOJU PORODICU: Prizor krvavog pira oca pratiće ga dok je živ! (FOTO/VIDEO)

Autor:

Svet

27.09.2024

09:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U narednim danima očekuje se obdukcija tela žrtava kao i analiza pametnih uređaja koji bi mogli pružiti nove uvide u ovu tragičnu situaciju

OGLASIO SE SIN (14) MUŠKARCA KOJI JE MASAKRIRAO SVOJU PORODICU: Prizor krvavog pira oca pratiće ga dok je živ! (FOTO/VIDEO)

Foto: Društvene mreže

Užasna tragedija koja se dogodila na Sardiniji ostavlja javnost u šoku, dok istražitelji pokušavaju da rasvetle motive i okolnosti ovog strašnog događaja.

Reči 14-godišnjeg sina, jedinog preživelog člana porodice, ostavile su dubok utisak na javnost. Njegovo svedočenje o "kricima njegove umiruće porodice" baca novo svetlo na ovu tragičnu situaciju.

- Jutros su svi vrištali - rekao je 14-godišnji sin ubice (52) sa Sardinije koji je prekjuče ubio suprugu, ćerku, desetogodišnjeg sina i komšiju, a ranio majku i na kraju izvršio samoubistvo.

Foto: Društvene mreže

Ubijena ćerka, Martina Gleboni (25)

 


Iako o motivima masakra još uvek postoje mnoge nepoznanice, svedočenje tinejdžera može biti ključno za razumevanje ovog strašnog događaja.

U narednim danima očekuje se obdukcija tela žrtava kao i analiza pametnih uređaja koji bi mogli pružiti nove uvide u ovu tragičnu situaciju.

Interesantno je to da nije bilo prethodnih prijava nasilja u porodici, kao i da je napadač imao dozvolu za rukovanje i nošenje oružja. Ovo baca novo svetlo na pozadinu ovog stravičnog zločina.

 

 


Prema saznanjima iz policijskih izvora, sve žrtve su upucane u glavu, što dodatno naglašava brutalnost ovog zločina.

 

 

Navodno, napadač je komšiju poslednjeg upucao kada ga je sreo ispred kuće dok je ostatak porodice bio već ranjen.

Ova tragedija ostavlja javnost u neverici, dok istražitelji nastavljaju svoju istragu u nadi da će rasvetliti motive i okolnosti ovog strašnog događaja.

Podsetimo, u ranim jutarnjim satima prejuče, malo mesto Nuoro na ostrvu Sardinija postalo je poprište stravičnog zločina koji je šokirao lokalnu zajednicu i šire javno mnjenje.

 

 

Roberto Gleboni, 52-godišnji šumar, počinio je nezapamćeni zločin, ubivši svoju suprugu Đuzi Maseti, 43-godišnjakinju, njihovu 25-godišnju ćerku Martinu Gleboni, kao i sina Frančeska.

Desetogodišnji sin se nalazi u kritičnom stanju, dok je četrnaestogodišnji sin zadobio lakše povrede. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading