ĆERKA (14) UBILA MAJKU, NASTAVNICU MATEMATIKE, RAZLOG JE ZASTRAŠUJUĆ! Devojčica pokušala da eliminiše i OČUHA! Čulo se VRIŠTANJE (FOTO)

Autor:

Svet

27.09.2024

09:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nadzorna kamera zabeležila je poslednje trenutke majke devojčice

ĆERKA (14) UBILA MAJKU, NASTAVNICU MATEMATIKE, RAZLOG JE ZASTRAŠUJUĆ! Devojčica pokušala da eliminiše i OČUHA! Čulo se VRIŠTANJE (FOTO)

Foto: youtube/printscreen/Law&Crime Trials

Kobnog 19. marta 2024. godine, stanovnici Misisipija bili su potreseni svirepim ubistvom koje je počinila 14-godišnja Karli Greg.

Naizgled običan dan pretvorio se u strašnu tragediju kada je Karli upucala svoju majku, Ešli Smajli, nakon što je ova saznala da se njena ćerka drogira.

Foto: Credit: Law&Crime / Planet / Profimedia

Devojčica Karli Greg optužena za ubistvo svoje majke Ešli Smajli

 



Nadzorna kamera zabeležila je poslednje trenutke Ešli Smajli, nastavnice matematike, koja je ušla u ćerkinu sobu tražeći drogu.

Tada je usledio iznenadni napad koji je zauvek promenio ovu porodicu.


Nakon ubistva, Karli je izvela jezivu manipulaciju slanjem lažnih poruka sa majčinog telefona, pokušavajući da prikrije svoje zločine.

Foto: Credit: Northwest Rankin School/PLANET / Planet / Profimedia

Ubijena majka Ešli Smajli

 

Njena hladnokrvnost je došla do izražaja kada je poslala poruku očuhu i čak uputila preteće reči majčinoj prijateljici.

Nakon što je napala majku, Karli je pokušala da ubije i očuha, Hita Smajlija.

Srećom, očuh je preživeo napad, opisujući Karlin pokušaj kao iznenadan i nasilan.

Nakon hapšenja, Karli je suočena sa optužbama za teško ubistvo i pokušaj ubistva.

Foto: Credit: Law&Crime / Planet / Profimedia

Problematična devojčica i kuća u kojoj su živeli

 

Njeni postupci su doveli u pitanje njeno psihičko stanje, a psihijatar koji je izneo mišljenje na suđenju potvrdio je da je devojčica bila u "duševnom vanrednom stanju".

Međutim, tužilaštvo je istaklo da je Karli bila svesna svojih postupaka, ignorišući njeno psihičko stanje.

Dodatno za čitanje: Marija na svirep način ubila teško bolesnu majku!

Osumnjičena Marija Goce (43) je optužena za smrt svoje mentalno bolesne majke, Vitorije Malaponti, koja se dogodila u Aidoneu, italijanskoj provinciji Ena, 16. novembra 2021. godine.

Vitorija Malaponti, 69-godišnjakinja, patila je od ozbiljnih zdravstvenih problema, a njena ćerka Marija je bila svesna teške situacije i živela je s njom kako bi joj pružila negu i podršku.

Iako je prvobitno tvrdila da je pronašla majčino beživotno telo u kupatilu, tvrdeći da je Vitorija izvršila samoubistvo, Marija je kasnije priznala da je udarila majku nekoliko puta tokom svađe.

Prema medicinskim izveštajima, Vitorija je patila od različitih bolesti, bila je ozbiljno gojazna i godinama nije izlazila iz kuće. Marija je bila primorana da napusti svoj posao kako bi se posvetila majčinoj nezi 24 sata dnevno.

Tužilaštvo je istaklo da će porodična veza između osumnjičene i žrtve biti uzeta u obzir prilikom izricanja presude, ali je ipak zatražilo kaznu od 16 godina zatvora za Mariju.

Na suđenju se pojavila i sestra pokojne Vitorije u svojstvu svedoka, pružajući dodatne informacije o porodičnoj dinamici i okolnostima koje su prethodile tragičnom događaju.

Dok se očekuje presuda 24. oktobra, ovaj slučaj baca svetlo na teške porodične okolnosti i izazove sa kojima se suočavaju negovatelji mentalno obolelih osoba.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading