OVO JE MALI LUKA BURGIĆ! Nepoznati muškarac iz "čistog mira" prosuo VRELU KAFU po bebi! Majka u košmarima, dete povređeno! (VIDEO)

Autor:

Svet

09.09.2024

15:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je utvrdila identitet napadača, koji je uspeo da pobegne iz zemlje

OVO JE MALI LUKA BURGIĆ! Nepoznati muškarac iz "čistog mira" prosuo VRELU KAFU po bebi! Majka u košmarima, dete povređeno! (VIDEO)

Foto: Facebook/Printscreen/7NEWS Brisbane

Devetomesečni Luka Burgić teško je povređen kada je nepoznata osoba na njega prolila termos vrele kafe.

Napad se dogodio krajem prošlog meseca u jednom parku u Brizbejnu.

Kako prenosi "Dailymail", incident se dogodio 31. avgusta, kada je nepoznati muškarac iz čista mira prosuo termos kipuće kafe na devetomesečnog Luku, dok je sa majkom bio na pikniku.

Policija je utvrdila identitet napadača, koji je uspeo da pobegne iz zemlje, letom sa aerodroma u Sidneju, zbog čega je zatražena pomoć međunarodnih policijskih snaga, kako bi on bio lociran i uhapšen.

U međuvremenu, dečakova majka Erna i dalje ne može da shvati šta dogodilo i još prožvljava noćnu moru:

 

 

- Ovo je mučenje. Trebalo je da zaštitim svog sina, ali nisam uspela. Imam noćne more od kada je on napadnut. Nije mi jasno da je neko mogao da bez razloga napadne malu, nevinu bebu - rekla je ona.

Na društvenim mrežama su objavljene i fotografije malenog uke iz bolnice, gde je bio podvrgnut nekolicini operacija. Veruje se da će njegov potpun oporavak od teških opekotina trajati nekoliko godina.

U međuvremenu se oglasio i kriminalni psiholog Dr Tim Votson-Munro, koji je upozorio da bi napadač mogao da ponovi nešto slično:

- Dve stvari su najverovantije. Možda je u pitanju izolovani incident i nadamo se da će on biti uhapšen. Drugo, on možda se radi o reagovanju na neku situaciju što može da dovede do ponavljanja sličnog napada. Slučaj je privukao veliku pažnju javnosti i ponekad ovakvi ljudi mogu da uživaju u pažnji i nastave sa napadima - rekao je on, navodeći da je neobično to što nniko nije reagovao nakon što su fotografije napadača objavljene u javnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading