STRAVIČNI DETALJI SMRTI: Telo devojčice (8) u džaku prebačeno u POTOK, a onda prekriveno OVIM! Policija sumnja da je UBIJENA! (FOTO/VIDEO)

Autor:

Svet

08.09.2024

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Turska policija je prethodno privela strica male devojčice zbog DNK traga u njegovim kolima

STRAVIČNI DETALJI SMRTI: Telo devojčice (8) u džaku prebačeno u POTOK, a onda prekriveno OVIM! Policija sumnja da je UBIJENA! (FOTO/VIDEO)

Foto: Printscreen

Nakon 19 dana očajničke potrage, telo 8-godišnje devojčice Narin Guran pronađeno je u lokalnom potoku u blizini njenog sela u Dijarbakiru, provinciji Turske.

Tragičan kraj potrage za nestalom devojčicom ostavio je porodicu i zajednicu u šoku, dok turska policija nastavlja sa istragom koja je još u toku.

Očajna potraga porodice i reakcija zajednice

Kada se Narin nije vratila kući 21. avgusta, njena porodica je pokrenula očajničku potragu koristeći sopstvene resurse.

Otac Arif Guran prijavio je njen nestanak policiji istog dana, što je pokrenulo sveobuhvatnu operaciju potrage u kojoj su učestvovali brojni pripadnici turske policije.

 

 

Intenzivna potraga i istražne radnje

Tokom istrage, istraženo je oko 150 vozila koja su prolazila područjem u trenutku nestanka devojčice, a pretresi su izvršeni u lokalnim kućama i automobilima.

Zapanjujući podaci o broju pretresenih vozila, saslušanih osoba i pretraženih površina jasno pokazuju intenzitet potrage i napor policije da pronađe nestalu devojčicu.

 

 

Sumnje i privedeni osumnjičeni

U okviru istrage, stariji Narinin brat (18) priveden je zbog tragova ugriza na ruci, dok je stric Selim Guran uhapšen zbog DNK traga koji se poklapao sa onima pronađenim na odeći devojčice.

Ipak, istraga je i dalje u toku, a policija nastavlja sa istražnim radnjama.

Tragično otkriće i nastavak istrage

Nakon 19 dana potrage, telo beživotne devojčice pronađeno je u potoku, čime je potraga završena tragičnim otkrićem.

Ministar unutrašnjih poslova Ali Jerlikaja potvrdio je pronalazak tela devojčice, dok policija sumnja da je ona ubijena.

Istraga je i dalje u toku, a zajednica je potresena ovim tragičnim događajem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading