BRUTALAN NAPAD NA GEJEVE! Jednog gađali razbijenom flašom u glavu, hitno prevezen u Urgentni!

Autor:

Svet

07.09.2024

17:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osumnjičeni su bili pod dejstvom alkohola i određen im je pritvor

BRUTALAN NAPAD NA GEJEVE! Jednog gađali razbijenom flašom u glavu, hitno prevezen u Urgentni!

Foto: Tanjug/AP

Muškarac i njegov partner napadnuti su u Parizu, a jednom od njih je teško povređena glava tokom homofobičnog napada, navela je policija.

Jedan od dvojice muškaraca pogođen je razbijenom flašom u glavu, on je u životnoj opasnosti i prevezen je u Urgentni centar, preneo je Figaro. Četiri osobe za koje se sumnja da su učestvovale u napadu uhapšene su ubrzo nakon događaja, rekao je izvor iz policije.

One su bile pod dejstvom alkohola i određen im je pritvor. Policija je pozvana oko 1.00 sat ujutru zbog "tuče" između "desetak" ljudi na kanalu Sen Martin, u 10. pariskom arondismanu. Na licu mesta, Hitna pomoć je zbrinula muškarca sa povredom glave nakon što je udaren razbijenom flašom. Policiji se predstavio još jedan muškarac koji je objasnio da je partner povređenog i da ih je napalo osam osoba zbog njihove seksualne orijentacije.

Sa "dermoabrazijama na rukama" (lezije kože), on je, takođe, prevezen u bolnicu na lečenje. Policija je u 1.45 uhapsila četiri osobe nedaleko od mesta napada. Njih je "prepoznao svedok", dodao je izvor. Pokrenuta je istraga za "namerno nasilje učinjeno oštrim oružjem zbog seksualne orijentacije žrtava".

Podsetimo, Francusku danima potresa jeziv slučaj silovanje žene. Nakon što je Žizel Peliko hrabro svedočila o decenijskom zlostavljanju i silovanju koje je pretrpela od strane supruga i drugih muškaraca, pažnja javnosti je usmerena ka njenoj ćerki Karolin Darian. Sumnja se da je i ona možda bila žrtva sličnog scenarija, a policijsko saznanje o njenim intimnim fotografijama dodatno je produbilo sumnje.

Karolin je izjavila da se njen život bukvalno okrenuo naglavačke nakon što je saznala istinu o zlostavljanju njenom majkom. Njene reči otkrivaju duboku emotivnu traumu koju je doživela nakon saznanja o mračnoj tajni koja je godinama skrivana od nje, a opširnije čitajte OVDE.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading