PUTIN IMA DVOJICU SINOVA SA "PRVOM LJUBAVNICOM RUSIJE"?! Otkrivena njihova imena, kao i TAJNI život ruskog predsednika?! (VIDEO)

Autor:

Svet

05.09.2024

12:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Putin ima dve ćerke iz prvog braka sa Ljudmilom Putinom od koje se razveo 2013. godine

PUTIN IMA DVOJICU SINOVA SA "PRVOM LJUBAVNICOM RUSIJE"?! Otkrivena njihova imena, kao i TAJNI život ruskog predsednika?! (VIDEO)

Foto: tanjug/AP/www.profimedia.rs

Istraživačka agencija "Dosije centar" objavila je istragu koja baca novo svetlo na život dvojice navodnih sinova predsednika Rusije Vladimira Putina i Aline Kabajeve, odlikovane ruske gimnastičarke koja je postala medijski mogul.

"Moscow Times" je prikupio ključne nalaze istrage o životu Ivana i Vladimira Putina mlađeg - za koje se tvrdi da su naslednici ruskog predsednika.

"Konačno muški naslednici"

Putin ima dve ćerke iz prvog braka sa Ljudmilom Putinom od koje se razveo 2013. godine.

Kremlj je dugo negirao bilo kakvu vezu između Putina (71) i Kabajeve (41), iako su njih dvoje romantično povezivani u medijima duže od decenije i veruje se da imaju zajedničku decu.

Istraga "Dosijea" je otkrila da je veza između Putina i Kabajeve možda počela još 2008. godine. U proleće 2015. par je dočekao svog prvog sina Ivana u porodilištu "Saint Anna" u švajcarskom gradu Luganu, navodi agencija.

Drugi sin - Vladimir Putin Mlađi rođen je u proleće 2019. godine u Moskvi.

- Oba puta je odluku o tome gde će se porođaj dogoditi doneo sam predsednik. U nekoliko navrata, Ivan Putin je rekao svojim učiteljima i čuvarima da je Vladimir Putin, kada se rodio, bio toliko srećan da je povikao: "Konačno! Dečak!" - otkrili su izvori "Dosijea".

Foto: Twitter/Printscreen

Alina Kabajeva, navodna "prva ljubavnica Rusije"

 

Izolovani životi Ivana i Vladimira

Putinovi sinovi žive u skoro potpunoj izolaciji u predsedničkoj vili u Valdaju, severozapadno od Moskve, navodi "Dosije".

Dečaci su okruženi dadiljama, guvernantama i sportskim trenerima koji žive u vili, ali gotovo da nemaju interakciju sa drugom decom njihovog uzrasta, navodi se u istrazi.

- Moraju da se igraju uglavnom sami ili sa odraslima. Roditelje viđaju samo kasno uveče, a vršnjake uglavnom tokom velikih proslava - napisao je "Dosije".

Svake godine, porodica putuje u Putinovu rezidenciju u blizini crnomorskog odmarališta Soči, gde većinu vremena provode na skijanju.

U letnjim mesecima, dečaci i njihova majka idu na duga putovanja jahtom, koja su sada ograničena na "bezbedne vode" unutar Rusije i provode vreme u Putinovim rezidencijama na Krimu i u Sočiju.

Porodica ima na raspolaganju oklopni voz, nekoliko aviona, helikoptera i jahti.

Foto: Profimedia

Vladimir Putin i Alina Kabajeva

Učiteljici za Ivana i Vladimira plata skoro 8.000 evra

Guvernante i učitelji za Ivana i Vladimira mlađeg se regrutuju preko internet stranice za zapošljavanje "English Nanny".

Poslednje popunjeno radno mesto povezano sa Putinovom porodicom bilo je mesto nastavnika engleskog za dva dečaka.

Učiteljici je obećan plaćen smeštaj, petodnevna radna nedelja i plata od 7.700 evra mesečno, iako je u oglasu pisalo i da je napuštanje porodičnog prebivališta zabranjeno i da će potencijalni kandidat morati da prođe niz lekarskih pregleda, da se pokaže sposobnim za posao.

Prednost su imali nastavnici iz Južne Afrike, koju Putinova porodica smatra "prijateljskom" zemljom, prema izvorima "Dosijea".

Foto: Tanjug/AP

Alina Kabajeva i Vladimir Putin

Sofija iz Bosne predaje nemački jezik Putinovoj deci?

Deca takođe pohađaju časove muzike i nemački jezik koje drži žena identifikovana kao Sofija Božić, državljanka Bosne i Hercegovine, koja sa porodicom tu radi od 2017. godine.

- Nastavnici i treneri jedva da komuniciraju direktno sa porodicom. Ako učitelju nešto treba, oni komuniciraju sa porodičnim pomoćnicima - navodi se u istrazi.

Dizni opsesija

Stariji Putinov sin Ivan navodno je opsednut Diznijevim crtanim filmovima i i voli da kopira neke od svojih omiljenih likova, navodi se u istrazi.

Ova strast se verovatno ne dopada Putinu, koji je više puta izjavio da preferira crtane filmove sovjetske proizvodnje.

Ivan i Vladimir takođe imaju veliku Lego kolekciju i nekoliko iPad uređaja koje koriste za igre i onlajn časove. Obojica imaju lične trenere u plivanju i ritmičkoj gimnastici.

Ivan se već takmičio na nekoliko puta u ritmičkoj gimnastici, iako njegovi rezultati, prema "Dosijeu", nisu bili obećavajući.

Putinov stariji sin je takođe ambiciozni hokejaš i često igra na večernjim utakmicama sa svojim ocem na području rezidencije.

Alina Kabajeva takođe prisustvuje utakmicama na kojima Putin i sin igraju zajedno, iako više voli da ih posmatra iza stakla, da bi ostala skrivena od očiju osoblja, rekli su izvori "Dosijea".

Pojačana bezbednost oko vile u Valdaju

Kako Putin strahuje za svoju bezbednost zbog učestalih ukrajinskih napada na teritoriju Rusije, a očigledno i za bezbednost svoje porodice, vila u Valdaju je pretvorena u tvrđavu.

Ranije je postavio čak i PVO sisteme oko rezidencije u Valdaju, a pojačavaju se i bezbednosne mere oko Kremlja zbog potencijalnih napada dronovima.

Velelepna vila, koju je pre nekoliko godina otkrio tim Alekseja Navaljnog, predstavlja utočište za Putina i sve njegove tajne, a ljudi koji žive u Valdaju više puta su za medije ispričali kako su videli da deca ulaze u taj kompleks.

Alina Kabajeva - prva ljubavnica Rusije

Žena za koju se navodi da je majka Putinove dece godinama predstavlja misteriju za svetsku javnost, koja godinama želi da sazna nešto više o "prvoj ljubavnici Rusije".

Ona je bivša ritmička gimnastičarka i olimpijska šampionka, koja je postala političarka i medijski mogul, a sve zahvaljujući Putinu.

Njihova ljubavna priča navodno je počela još dok je on bio u braku sa Ljudmilom Putinom.

Nakon što se povukla iz sporta, Alina je postala poslanica Jedinstvene Rusije u Dumi, a potom i direktorka Nacionalne medijske grupacije.

Od tada se retko pojavljuje u javnosti, a kad god se to dogodi, mediji pomno prate svaki njen korak. 

Alina nikada nije potvrdila vezu sa ruskim predsednikom, ali je jednom istakla da je zaljubljena u jednog čoveka i da je "toliko srećna da se plaši".

 

(Republika/Blic.rs)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading