"IZGLEDA DRUGAČIJE NEGO PRE SAMO DVA DANA": Novi snimak Putina podigao buru, opet krenule glasine o DVOJNIKU! (VIDEO)

Autor:

Svet

18.08.2024

23:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Putinovo lice je na poslednjem snimku nešto više nateklo nego na onom od pre par dana

"IZGLEDA DRUGAČIJE NEGO PRE SAMO DVA DANA": Novi snimak Putina podigao buru, opet krenule glasine o DVOJNIKU! (VIDEO)

Foto: Tanjug/Vyacheslav Prokofyev, Sputnik, Kremlin Pool Photo via AP

Ruski predsednik Vladimir Putin doputovao je u dvodnevnu posetu Azerbejdžanu.

Ruska televizija emitovala je snimke Putinovog aviona koji je u nedelju uveče stigao u Baku, a Putin bi tokom posete trebalo da razgovara sa svojim azerbejdžanskim kolegom Ilhamom Alijevim o bilateralnim odnosima i "međunarodnim i regionalnim problemima", javlja Kremlj.

Jedna od glavnih tema o kojoj će se razgovarati biće dalji razvoj "rusko-azerbejdžanskog strateškog partnerstva i saveza", naveo je Kremlj.

Anton Geraščenko, bivši savetnik u ukrajinskom ministarstvu unutrašnjih poslova, na svom X profilu napisao je kako Vladimir Putin na snimcima iz Azerbejdžana izgleda drugačije nego pre samo dva dana kada je snimljen na sastanku Saveta bezbednost Rusije. Geraščenko nije dalje obrazložio šta je tom opaskom hteo da sugeriše.

 

 

Putinovo lice je na poslednjem snimku nešto više nateklo nego na onom od pre par dana, što bi moglo da znači da se podvrgao nekoj vrsti estetskog tretmana. Druga opcija je da ruski predsednik ima dvojnika, o čemu se proteklih godina puno nagađalo, piše Jutarnji list.

Geraščenko je i u ranijoj objavi sarkastično komentarisao Putinovu posetu.

- Putin je danas stigao u Baku. U Kursk nije putovao. Naravno, zašto bi išao u Kursk? - napisao je Ukrajinac, aludirajući na upad ukrajinskih snaga na rusku teritoriju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading