NOVI UDARAC ZA HARIJA I MEGAN: Precrtani sa spiska važnog porodičnog okupljanja

Autor:

Svet

02.08.2024

18:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kralj Čarls III nastavio je tradiciju svoje pokojne majke, kraljice Elizabete II, da krajem leta putuje na imanje u škotskoj visoravni.

NOVI UDARAC ZA HARIJA I MEGAN: Precrtani sa spiska važnog porodičnog okupljanja

Foto: Tanjug/AP Photo/Sunday Alamba

Princ Hari i Megan Markl ove godine nisu pozvani na letnji skup kraljevske porodice u zamku Balmoral, tvrde danas izvori.

Kralj Čarls III nastavio je tradiciju svoje pokojne majke, kraljice Elizabete II, da krajem leta putuje na imanje u škotskoj visoravni.

Međutim, vojvoda i vojvotkinja od Saseksa i njihova deca, princ Arči i princeza Lilibet, već godinama ne dobijaju pozivnicu, navodi magazin People.

Među ostalim članovima kraljevske porodice koji se očekuju na Balmoralu ove godine su princ Vilijam i njegova supruga, Kejt Midlton, sa njihovo troje dece, princom Džordžom, princezom Šarlot i princom Luisom.

- Ove godine će to biti prilično skromno okupljanje u kojem će se svi sastati samo da se opuste i izduvaju - rekao je izvor za Ekpress.co.uk.

Podsetimo, kako su juče preneli britanski mediji, telefonski pozivi princa Harija kralju i dalje su bez odgovora, usred trvenja oko njegove borbe za ličnu bezbednost koju finansiraju poreski obveznici, tvrdi prijatelj.

Hari nije video svog oca od objave Čarlsove dijagnoze raka u februaru.

Prijatelj je otkrio da Hari ostaje na "hladnom", uprkos molbama za pomoć nakon što je izgubio policijske telohranitelje kada je napustio svoju kraljevsku ulogu.

Njegov prijatelj je za časopis American People rekao:

- Njegovi pozivi ostaju bez odgovora. Pokušao je da sazna za kraljevo zdravlje, ali i ti pozivi ostaju bez odgovora.

Vojvoda od Saseksa nastavlja da se žali na odluku Višeg suda o njegovom bezbednosnom pokriću, nakon što je izgubio nekoliko rundi slučaja protiv Ministarstva unutrašnjih poslova.

Članak u časopisu tvrdi da su njegovi pozivi o ovom pitanju naišli na hladan odgovor i da je kralj "trenutno nedostupan".

Harijeva muka naterala je njegovu suprugu Megan da poželi da odustane, rekli su izvori.

Međutim, Megan prihvata Harijevu odluku da nastavi sa sudskom bitkom kako bi zaštitio nju i njihovu decu Arčija (5) i Lilibet (3).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading