KAMALA HARIS NA MITINGU DEMOKRATA U DŽORDŽIJI! Dobila podršku moćne ličnosti iz sveta muzike! (VIDEO)

Autor:

Svet

30.07.2024

19:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezda je napisala na Instagramu da će da podrži kandidaturu Haris na skupu u Atlanti specijalnim nastupom

KAMALA HARIS NA MITINGU DEMOKRATA U DŽORDŽIJI! Dobila podršku moćne ličnosti iz sveta muzike! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP Photo/Alex Brandon

Potpredsednica SAD Kamala Haris prvi put će danas kao predsednički kandidat demokrata učestvovati na mitingu u američkoj državi Džordžiji zajedno sa američkom reperkom Megan Di Stalion, saopštio je štab za kampanju.

Planirano je da predizborni skup počne večeras u 22 sata po srednjeevropskom vremenu u glavnom gradu Džordžije, Atlanti, preneo je Rojters.

Reperka je napisala na Instagramu da će da podrži kandidaturu Haris na skupu u Atlanti specijalnim nastupom.

Stalion se pridružila velikom broju muzičara koji su nedavno javno podržali Haris da postane demokratski predsednički kandidat na izborima 5. novembra.

Američki predsednik Džozef Bajden povukao se 21. jula iz kampanje za reizbor na predsedničkim izborima 5. novembra.

Bajden je rekao da podržava Kamalu Haris kao kandidatkinju demokrata na predsedničkim izborima na kojima bi se suprotstavila republikanskom kandidatu Donaldu Trampu.

Haris je do sada u kampanji prikupila više od 200 miliona dolara, saopštio je štab njene kampanje, prenosi Tanjug.

Podsetimo, Donald Tramp, bivši američki predsednik prisustvovaće konvenciji Nacionalne asocijacij tamnoputih novinara. Konvencija se održava svake godine, a ovogodišnja počinje sutra u Čikagu, prenela je agencija AP.

U saopštenju iz štaba Trampove kampanje navodi se da će kandidat Republikanske stranke učestvovati na sesiji pitanja i odgovori "koja će se kocentrisati na najvažnija pitanja sa kojima se suočava ova zajednica".

Trampova kampanja je poslednjih meseci usklađivala pojavljivanja bivšeg predsednika van njegovih tradicionalno najjačih uporišta. To uključuje i odlazak na konvenciju Libertarijanske partije u Vašingtonu ranije ove godine na kojoj je bio žestoko izviždan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading