TRAGEDIJA! POGINULI ĆERKA (2) I OTAC: Na porodicu naleteo voz, sestra bliznakinja i majka sve gledale!

Autor:

Svet

22.07.2024

01:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

To je neverovatno hrabar i herojski čin tate, rekao je načelnik policije.

TRAGEDIJA! POGINULI ĆERKA (2) I OTAC: Na porodicu naleteo voz, sestra bliznakinja i majka sve gledale!

Foto: YouTube/7NEWS - Australia/Printscreen

Muškarac i dvogodišnja devojčica poginuli su u Sidneju, kada su se kolica otkotrljala na putanju nadolazećeg voza u Sidneju.

Službe Hitne pomoći požurile su na železničku stanicu Karlton na jugu Sidneja u nedelju oko 12.25 posle izveštaja da su se kolica u kojima su bile devojčice bliznakinje prevrnula na šine ispred voza koji se približavao. Policajci su bili na licu mesta za nekoliko minuta i uspeli su da spasu jedno dete.

Naime, 40-godišnji otac i druga devojka bliznakinja su nažalost izgubili život, a prema navodima policije, tata je skočio na šine u očajničkom pokušaju da spase svoje ćerke i pokušao da podigne dupla kolica, dok je prolaznik mahnito pokušavao da signalizira vozu da stane, ali je bilo prekasno.

Majka blizanaca (39), koja je bila svedok užasnog incidenta sa platforme, bila je fizički nepovređena, i ona i njena preživela ćerka prebačene su u bolnicu u stabilnom stanju, prenosi Irish Mirror.

Načelnik Pol Danstan rekao je novinarima da se srceparajući incident dogodio kada je porodica izašla iz platforme i pustila kolica da bi „sklonile ruke sa kolica na veoma, veoma kratak period“.


- Kada su izašli iz lifta, skinuli su ruke sa kolica na veoma, veoma kratko vreme, i da li je to nalet vetra ili, nismo sasvim sigurni, ali Čini se da su kolica odmah počela da se kotrljaju u pravcu železničkih linija. On je upravo otišao u „roditeljski režim“ i pokušao da spase svoje dve male ćerke koje su pale na šine i pritom ga je koštalo života. , ali to je neverovatno hrabar i herojski čin tate - rekao je Danstan, pa dodao da su policajci kada su stigli na lice mesta „videli kolica ispod voza i čuli plač koji je dolazio odozdo”.

- Policija je otišla ispod voza i spasila jedno od dece, koja je na sreću ostala nepovređena i ponovo je spojila sa majkom. Nažalost, drugo dete, dvogodišnja devojčica i njen otac - koji je pokušao da spase dete - su preminuli od ovog incidenta - rekao je Danstan. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading