UBIO ČETVORO DECE I SUPRUGU, PUCAO IM U GLAVE: Najmlađe dete ima samo dve godine!

Autor:

Svet

19.07.2024

21:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Detalji o motivima iza ovog zločina za sada nisu javno dostupni.

UBIO ČETVORO DECE I SUPRUGU, PUCAO IM U GLAVE: Najmlađe dete ima samo dve godine!

Foto: Tanjug/KATV via AP

Užasna vest stiže iz Alabame, gde je muškarac optužen za ubistvo svoje supruge i četvoro dece, od kojih najmlađe ima samo dve godine. Brendon Alan Kendrik, stanovnik Alabame, suočava se sa ozbiljnim optužbama za ovaj strašan zločin, koji je potresao ceo okrug Bib u Džordžiji.

Prema informacijama koje su prenele agencije, sve žrtve su upucane u glavu iz pištolja, a šerif Džodi Vejd je izjavio da je Kendrik otac dvoje dece, dok su drugo dvoje ubijene dece bili rođaci. Ova tragedija je ostavila dubok trag u zajednici, izazivajući šok i nevericu među lokalnim stanovništvom.

Državni istražni biro Agencije za sprovođenje zakona Alabame preuzeo je vođenje istrage o ovom užasnom događaju, a detalji o motivima iza ovog zločina za sada nisu javno dostupni. Lokalne vlasti i istražitelji posvećeni su rasvetljavanju svih okolnosti ovog slučaja, dok zajednica traži odgovore na pitanja koja su ih duboko potresla.

Da podsetimo, još jedna tragedija dolazi nam iz sveta. Naime, u Permskoj Pokrajini, jedan užasni zločin potresao je javnost. Šesnaestogodišnji tinejdžer iz Rusije uhapšen je pod sumnjom da je pod dejstvom alkohola silovao četrnaestogodišnju devojku, a zatim je udavio u ribnjaku.

Stravični detalji zločina

Prema izveštajima ruskih medija, pijani tinejdžer je navodno izvršio silovanje tokom šetnje pored ribnjaka, nakon čega je, kako bi sakrio tragove, počinio još jedan strašan čin - udavio je devojku u ribnjaku.

Telo devojčice pronađeno je dan nakon zločina, a policija je brzo reagovala i uhapsila osumnjičenog.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading