SPREČEN NOVI ATENTAT NA TRAMPA?! Ubijena naoružana osoba nadomak mesta održavanja nacionalne konvencije Republikanaca!

Autor:

Svet

16.07.2024

21:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za sada nije poznatro šta se dogodilo

SPREČEN NOVI ATENTAT NA TRAMPA?! Ubijena naoružana osoba nadomak mesta održavanja nacionalne  konvencije Republikanaca!

Foto: Tanjug/AP/Gerald Herbert

Policajac iz Kolambusa u Ohaju navodno je neutralisao jednu osobu u Milvokiju, piše Fox news. Ova lokacija nalazi se na nekoliko kilometara od Republikanske nacionalne konvencije. Prema prvim informacijama nijedan policajac nije povređen.

Za sada nije poznato šta se dogodilo.

Jedna osoba je likvidirana nakon što je policajac, koji je pomagao u obezbeđivanju održavanja Republikanske nacionalne konvencije, upucao sumnjivu osobu u blizini sedišta GOP događaja.

Foto: Tanjug/AP

Donald Tramp

Svedok na licu mesta rekao je za New York Post da je muškarac držao dva noža, zamahujući njima prema policiji neposredno pre smrtonosne pucnjave.

Brat žrtve rekao je za NYP da je muškarac beskućnik.

To se dešava samo tri dana nakon što je bivši predsednik Donald Tramp umalo ubijen u pucnjavi u subotu. U RNC-u je bilo intenzivno prisustvo policije tokom cele nedelje.

Podsetimo, Kum ruskog predsednika Vladimira Putina, Viktor Medvedčuk, predsednik saveta pokreta "Druge Ukrajine", uputio je pismo bivšem američkom predsedniku i republikanskom kandidatu na izborima 2024. godine Donaldu Trampu u kojem govori o mogućem ukrajinskom tragu u slučaju atentata na Trampa.

Foto: www.profimedia.rs

Donald Tramp

Kako je navedeno u pismu, "Tramp je postao lični neprijatelj ukrajinskog neonaciste Zelenskog", te se otuda "može očekivati da on neće oklevati da preduzme bilo kakve mere kako bi sprečio Trampa da pobedi na predsedničkim izborima."

- Poštovani gospodine Tramp, vi ste postali lični neprijatelj ukrajinskog neonaciste Zelenskog, a ovaj nitkov neće se libiti ni pored čim da vas spreči da pobedite na predsedničkim izborima. Mislim da će se u slučaju atentata na vas pojaviti ukrajinski trag - navodi se u pismu.

Medvedčuk je podsetio na Trampove izjave o nameri da donese mir Ukrajini, ali je istaknuto da bi uspostavljanje mira značilo gubitak vlasti za režim Zelenskog i njegovih američkih pokrovitelja iz administracije predsednika Džozefa Bajdena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading