HITNO ZATVORENA GRČKA PLAŽA: Ratni projektili pronađeni na Eviji!

Autor:

Svet

14.07.2024

14:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što su detektovani ratni projektili, odmah je poslata uzbuna vlastima o dolasku pirotehničara koji će neutralisati ove opasne objekte.

HITNO ZATVORENA GRČKA PLAŽA: Ratni projektili pronađeni na Eviji!

Foto: pixabay.com

Opština Mantoudi Limni, Agia Anna izdala je saopštenje koje je izazvalo veliku zabrinutost među građanima, posebno onima koji su planirali da posete popularnu plažu Amitsa na Eviji. Naime, prema ovom saopštenju, plaža će ostati zatvorena za javnost do daljnjeg zbog pronalaska ratnih projektila na obali.

Uzbuna i reakcija vlasti

Građani koji su želeli da uživaju u osveženju na ovoj plaži su ostali iznenađeni i razočarani ovom vesti, ali opštinske vlasti su brzo reagovale. Nakon što su detektovani ratni projektili, odmah je poslata uzbuna vlastima o dolasku pirotehničara koji će neutralisati ove opasne objekte.

Reakcija gradonačelnika i vojske

Gradonačelnik gospodin Giorgos Tsapourniotis je izjavio da je nakon čišćenja plaže pronađeno čak pet ratnih projektila na obali. Vojska je odmah pozvana na lice mesta da proveri situaciju, a područje je zatvoreno od strane policije radi bezbednosti građana.

Zabrana pristupa plaži

Građanima je saopšteno da im je zabranjen pristup plaži radi izbegavanja eventualnih nesreća. Zamenik gradonačelnika gospodin Yiannis Kantzouras je naglasio da je plaža zatvorena i da je bilo kakvo korišćenje iste zabranjeno dok se situacija ne reši.

Specijalni tim pirotehničara Grčke vojske već je obavešten o transportu municije ili njihovoj deaktivaciji na licu mesta, što svedoči o ozbiljnosti situacije i brzoj reakciji nadležnih službi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading