HOROR! Devojčica tokom igre našla KUTIJU, a zbog onog što se nalazilo u njoj, naredno jutro se NIJE PROBUDILA

Autor:

Svet

19.06.2024

13:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog nemara, roditelji su osuđeni na novčane kazne od 500 i 1.000 evra

HOROR! Devojčica tokom igre našla KUTIJU, a zbog onog što se nalazilo u njoj, naredno jutro se NIJE PROBUDILA

Foto: Shutterstock

Roditelji dvogodišnje devojčice iz Francuske kažnjeni su s ukupno 1.500 evra zbog nepažnje koja im se dogodila, a zbog koje je njihova ćerka završila i u bolnici.

Naime, devojčica je prilikom igre u garaži pronašla žutu kutijicu Kinder jajeta u kojem se nalazio kanabis kojeg je i pojela.

Majka, iako je ubrzo videla što se događa i izvadila kanabis ćerki iz usta, ipak nije uspela da spreči nastalu štetu. Malo kanabisa devojčica je ipak pojela, što je dovelo do toga da se sledeće jutro nije probudila.

Roditelji su odmah pozvali hitnu pomoć te je devojčica nekoliko dana bila čak i u komi, ali u međuvremenu se probudila te više nije u životnoj opasnosti.

Zbog nemara, roditel ji su osuđeni na novčane kazne od 500 i 1.000 evra, prenose mediji.

Francusku je šokirao još jedan slučaj. Naime, 12-godišnja devojčica grupno je silovana, dok nekoliko medija pišu da je napadnuta jer je Jevrejka.

Navodno antisemitski napad dogodio se u gradu Kurbvoa u Pariskom regionu.

Prema pisanju Le Figara i BFM TV, žrtva je hodala parkom u subotu kada su je napala trojica dečaka.

Navodi se da su optuženi, i sami još uvek tinejdžeri i imaju 12 i 13 godina, naterali devojčicu u praznu šupu. Prema policijskim izveštajima, tamo je vređana kao "prljava Jevrejka", a zatim brutalno silovana.

Nakon napada, devojčica je sve rekla roditeljima, koji su pozvali policiju. Dva dana kasnije, policajci su uhapsili osumnjičene počinioce. U utorak su adolescenti privedeni istražnom sudiji. Oni se nalaze u pritvorskom centru za maloletnike.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading