KO JE BRE, TA VARALICA DA SVE LAŽE? Tramp najjačim oružjem ZAPRETIO glavnoj rivalki, pa poslao Amerikancima PREJAKU PORUKU

Autor:

Svet

24.01.2024

14:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Donald Tramp blista od zadovoljstva posle nove unutarstranačke pobede u Nju Hempširu, ali daleko od toga da se već opustio

KO JE BRE, TA VARALICA DA SVE LAŽE? Tramp najjačim oružjem ZAPRETIO glavnoj rivalki, pa poslao Amerikancima PREJAKU PORUKU

Foto: Tanug/AP

Kandidat republikanaca Donald Tramp ubedljivo je prema očekivanju pobedio glavnu rivalku Niki Hejli na unutarpartijskim izborima u Nju Hempširu.

Međutim, Trampu ovog puta nije bila dovoljna samo pobeda da bi doživeo nove momente sreće. Sada je prešao na novi nivo obraćanja prema Hejlijevoj ali i biračima.

"Ko je, bre, ta varalica koja se popela na binu i ponaša se kao da je pobedila? Pa, nije! Izgubila je i imala je jako lošu noć. Samo vas laže", rekao je Tramp pred velikim brojem simpatizera u Nju Hempširu.

Najveći favorit ne samo za nominaciju republikanaca za novembarske izbore već i za pobedu u duelu sa predsednikom Džoom Bajdenom zapitao se javno zašto se Hejlijeva i dalje bori protiv njega kada je jasno da će izgubiti.

"Uzvratiću joj. Ako Niki Hejli ne odustane, završiće pod istragom zbog stvari o kojima ne želi da priča. Neće pobediti", rekao je Tramp.

Niki Hejli tvrdi da ima najbolje šanse da pobedi Bajdena na izborima 5. novembra.

"Ova trka je daleko od kraja. Preostaju desetine država, a sledeća je moja slatka Južna Karolina. Ja sam borac! Poslednja koja stoji na putu Trampu", rekla je Hejli u utorak.

Hejli je uspela da u Nju Hempširu otkine Trampu deo glasača ali i da pridobije neke neodlučne. Poraz od 11 odsto manji je od očekivanog, smatraju analitičari.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading