ŠOKANTNA ISPOVEST ŽENE KOJA JE USPELA DA POBEGNE OD MONSTRUMA: Monstrum silovao ćerke, a onda ubijao bebe! MEŠTANI VERUJU DA JE MOČVARA PUNA TELA

Autor: Dejli Mejl

Svet

02.10.2023

20:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žena po imenu Кasija Gjerašik, koja je pretrpela godine zlostavljanja u kući strave, u kojoj je njen otac navodno ubio tri bebe koje je dobio u incestu sa ćerkom, sada otvoreno govori o svojim traumama.

ŠOKANTNA ISPOVEST ŽENE KOJA JE USPELA DA POBEGNE OD MONSTRUMA: Monstrum silovao ćerke, a onda ubijao bebe! MEŠTANI VERUJU DA JE MOČVARA PUNA TELA

Foto: Printscreen/www.youtube.com/@UwagaTVN

Njena priča potresa javnost i otkriva duboki užas koji se odvijao u njihovoj porodici.

Кasija, koja ima Daunov sindrom, uspela je da pobegne iz kuće u selu Černiki pre dve i po godine nakon što je pretrpela višegodišnje fizičko i seksualno zlostavljanje. Prošle nedelje, njen otac Pjotr Gjerašik (54) i sestra Paulina (20) suočili su se s optužbama za incest i ubistvo nakon što su pronađene mrtve bebe u podrumu njihove kuće. Tužioci tvrde da su dve od beba rezultat incestuoznih veza sa Paulinom, dok je treća beba rezultat silovanja starije sestre.

Sada, Кasija je hrabra dovoljno da javno prozove svog oca kao čudovište. Ispričavajući svoju priču iz sigurnog skloništa koje vodi lokalni sveštenik, ona je za poljsku TVN Uvaga rekla da je duboko zabrinuta za svoje preostale sestre.

- Nekada me je tukao. Drago mi je što je sve to gotovo. Nikada više ne želim da ga vidim. Ako ga ikada vidim, samo bih ga pitala, "Šta si to radio?" i ništa drugo. On je čudovište, a ne čovek - izjavila je hrabro Кasija.

Njen otac Pjotr se doselio u selo Černiki pre otprilike 25 godina i koristio je beneficije za svoje dvoje dece sa invaliditetom, iako su postojali sumnje u njegovo zlostavljanje i nemar prema svojoj porodici. Takođe se navodi da je silovao najstariju ćerku pre nego što je počeo da spava sa najmlađom ćerkom Paulinom.

 

 

Sveštenik Česlav Marcevič, koji vodi sklonište gde se Кasija sklonila, otkrio je užasavajuće detalje o njihovom životu.

Кasija je došla potpuno zapuštena, sa krpavom kosom i slomljenim naočarima koje su bile zalivene gipsom jer ju je otac pretukao. Njihov život je bio kao koncentracioni logor. Pjotr je živeo od novca koji je dobijao za decu sa smetnjama u razvoju, a nikada nije dozvoljavao Кasiji i Damijanu da napuste kuću. Nikada nije radio. Međutim, kupovao je luksuzne stvari za Paulinu i ulagao u njen izgled dok su Кasiju i Damijana tretirali s najgorim zlostavljanjem. Bio je kauč na razvlačenje na kojem su spavali Paulina i on. U kući su čak zaključavali frižider, a samo su Pjotr i Paulina mogli da ga koriste - izjavio je sveštenik Marcevič.

Damijan, Кasijin brat sa invaliditetom, i dalje je živeo u kući kada su Pjotr i Paulina uhapšeni. Zaposleni u lokalnoj socijalnoj službi primetili su da je Damijan bio izuzetno neuhranjen.

U međuvremenu, Pjotr je nosio dizajnersku odeću i kupovao je parfeme za Paulinu, dok je Damijan nosio stare, iznošene pantalone. Damijan je bio toliko neuhranjen da je mogao da pojede četiri obroka odjednom kada je stigao u centar za zaštitu dece. Pjotr je takođe nosio skupocenu odeću, dok su Кasija i Damijan živeli u strašnim uslovima.

Gradonačelnik Černikija, Marijan Pik, nije mogao da veruje užasu koji se dešavao u njihovoj zajednici.

Ne znam kako je ovaj čovek uspeo da sve ovo iscenira. Pjotr je čudovište, a ne otac - izjavio je Pik.

Uznemirujuće je što se meštani sada pitaju da li močvarno zemljište u blizini kuće strave možda skriva još tela. Ova priča ostavlja mnoga neodgovorena pitanja i istražitelji moraju dublje kopati kako bi razotkrili sve tajne ove porodične tragedije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vojvotkinja Tolstoj

02.10.2023 21:29

Mlatiti u'ranom motkom strvinu svak dan !! I gde je ta majka koja je troje dece ostavila sa čudovištem !! A zna da je monstrum - bez obzira što je i oa "maloumna" : pobegla da spase svoju "zadnjicu" ... za koju će takođe naći nove švalere... I ona u zatvor !! A pogotovu čuveni CENTAR ZA SOCIJALNI RAD - NEMA KAD NIJE POGREŠIO ! Strašno su "vredni" : dremaju... Čoveka, bre, "oceniš" i po pogledu, kretanju, "visini oktave" ... da li su uopšte imali i dvojku iz psihologije, logike, filozofije...?...