VETERANI RUSIJE ZOVU STIVENA SIGALA U POMOĆ: Holivudski glumac dobio neverovatno pismo

Autor:

Svet

11.10.2024

15:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stiven Sigal je dobio rusko državljanstvo 2016. godine, a 2018. postao je specijalni predstavnik ruskog Ministarstva spoljnih poslova

VETERANI RUSIJE ZOVU STIVENA SIGALA U POMOĆ: Holivudski glumac dobio neverovatno pismo

Foto: Tanjug/AP

Sveruski pokret "Veterani Rusije" obratio se glumcu i specijalnom predstavniku ruskog Ministarstva spoljnih poslova za humanitarne odnose Rusije i SAD, Stivenu Sigalu, sa ponudom da mu pomogne da se pridruži jednoj od dobrovoljačkih formacija Oružanih snaga Rusije koje učestvuju u akcijama u Severnom vojnom okrugu.

Sigal je na početku ruske Specijalne vojne operacije (SVO) napisao pismo predsedniku Rusije Vladimiru Putinu u kojem je izrazio spremnost da pogine za njega i za Rusiju, prenela je agencija RIA Novosti.

Predsednik "Veterana Rusije" Ildar Rezjapov zahvalio je Sigalu na podršci Rusiji u teškim vremenima i istakao da je njegova spremnost da brani Rusiju snažan simbol lojalnosti i patriotizma.

"Želimo da vam ponudimo punu podršku u slučaju vaše konačne odluke da učestvujete u SVO na strani Ruske Federacije.

Pokret 'Veterani Rusije' spreman je da pruži informativnu i organizacionu pomoć za učlanjenje u jednu od dobrovoljačkih formacija Oružanih snaga Ruske Federacije koje učestvuju (u akcijama) u Severnom vojnom okrugu", napisao je Rezjapov u pismu Sigalu, u koji je ruska agencija imala uvid.

Predsednik "Veterana Rusije" posebno je naglasio da patriotizam Stivena Sigala inspiriše ne samo Ruse, već i milione ljudi širom sveta.

"Nadamo se da će vaša podrška pomoći u jačanju poverenja u našu zajedničku pobedu i jedinstvo ruskog naroda“, zaključio je Rezjapov.

Stiven Sigal je dobio rusko državljanstvo 2016. godine, a 2018. postao je specijalni predstavnik ruskog Ministarstva spoljnih poslova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading