ŠOK NA OBALI, DOŠAO ČAK IZ UKRAJINE! Džet ski PUN eksploziva zalutao PREDALEKO! Neko je mogao da pogine! U zadnji čas sprečena katastrofa! (VIDEO)

Autor:

Svet

26.07.2024

16:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pored eksploziva, pronađeno je i više kamera i vojna oprema na ovom skuteru na daljinsko upravljanje

ŠOK NA OBALI, DOŠAO ČAK IZ UKRAJINE! Džet ski PUN eksploziva zalutao PREDALEKO! Neko je mogao da pogine! U zadnji čas sprečena katastrofa! (VIDEO)

Foto: x/@clashreport

Turski mediji su nedavno izvestili o neobičnom događaju na moru u blizini Istanbula. Na plaži Čatalča Akalan primećen je džet ski koji je plutao, a nakon detaljnog pregleda utvrđeno je da se radi o ukrajinskom skuteru koji je prevozio eksploziv.

Spasioci na delu

Spasioci na plaži su prvo primetili džet ski, a nakon što su shvatili da ima neuobičajenu opremu, odmah su obavestili žandarmeriju. Nakon dolaska ekipe, plovilo je detaljno pregledano, a prema preliminarnim procenama, skuter pripada ukrajinskoj mornarici.

Opasan teret

Istraga je otkrila da se u skuteru nalazio eksploziv, te je plovilo odmah poslato na forenzičku analizu. Pored eksploziva, pronađeno je i više kamera i vojna oprema na ovom skuteru na daljinsko upravljanje.

Rekacija građana

Snimci besposadnog plovila završili su na društvenim mrežama, gde su građani uspeli da zabeleže neobičan prizor kako skuter pluta po moru. Ovaj događaj je izazvao pažnju javnosti i izazvao brojne spekulacije o poreklu i nameni skutera.

Pretopstavljeni put

Prema prvim istraživanjima, pretpostavlja se da je džet ski odlutao i stigao do obale Čatalče u Istanbulu. Detalji o tome kako je plovilo dospelo do ove lokacije i njegova namena još uvek su predmet istrage.

Ovaj neobičan pronalazak na moru izazvao je zabrinutost i podigao mnogo pitanja u javnosti, a istraga o poreklu i nameni ovog skutera nastavlja se kako bi se razrešila ova misterija, prenosi Dejli Sabah.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading