VLADIMIR PUTIN ozbiljno optužio ZAPAD! Evropa na ivici GLADI! Rat u Ukrajini će nam ZAPEČATITI SUDBINU!

Autor:

Svet

12.05.2022

15:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Putin je naglasio da se Rusija samouvereno nosi sa spoljnim izazovima, ali da se Evropi teško piše.

VLADIMIR PUTIN ozbiljno optužio ZAPAD! Evropa na ivici GLADI! Rat u Ukrajini će nam ZAPEČATITI SUDBINU!

Foto: Tanjug/AP

Mnogi strahuju da Vladimir Putin posle Ukrajine preti Moldaviji

Predsednik Rusije Vladimir Putin rekao je da su zemlje koje su uvele sankcije Rusiji spremne na sve kako bi ostale dominantne sile u svetu.

Ruski lider je napomenuo da se brojne zemlje već suočavaju sa pretnjama glađu i ako se sankcije Rusiji nastave, i EU bi mogla da naleti na posledice koje bi bilo teško preokrenuti.

- Krivica za globalne posledice sankcija Rusiji, uključujući moguću glad u nizu zemalja, snose zapadne zemlje koje su zarad svoje dominacije spremne da žrtvuju ostatak sveta - rekao je ruski predsednik Vladimir Putin na sastanku za ekonomska pitanja u četvrtak.

Putin je naglasio da se Rusija samouvereno nosi sa spoljnim izazovima, zahvaljujući kako odgovornoj makroekonomskoj politici poslednjih godina, tako i sistemskim rešenjima za jačanje ekonomskog suvereniteta i tehnološke i prehrambene bezbednosti.

- Naše proizvodne kompanije postepeno popunjavaju domaće tržišne niše oslobođene nakon odlaska nesavesnih partnera, uključujući osnovna dobra, industrijsku i uslužnu opremu, građevinsku i poljoprivrednu mehanizaciju - istakao je ruski lider.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading