VIĐEN ALIJA BALIJAGIĆ? Policija i Vojska Crne Gore na nogama, na tragu brutalnom ubici iz Sokoca! PRIJAVIO GA MEŠTANIN!

Autor:

Svet

28.10.2024

18:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Meštanin se navodno krije u svom rodnom selu Krkočevu.

VIĐEN ALIJA BALIJAGIĆ? Policija i Vojska Crne Gore na nogama, na tragu brutalnom ubici iz Sokoca! PRIJAVIO GA MEŠTANIN!

Foto: Printscreen/Facebook/Alija Balijagic

Aliju Balijagića, koji je u petak uveče u selu Sokolac ubio brata i sestru Milenku i Jovana Madžgalja, navodno je juče primetio jedan meštanin u Krkočevu, odakle zločinac i potiče, i odmah o tome obavestio policiju, saznaje Republika.

- Priča se da je meštanin sela Krkočevo juče video ubicu i pozvao nadležne. Policija i Vojska Crne Gore od juče pretražuju ceo taj kraj - kaže naš dobro obavešteni izvor.

Brat i sestra, Milenka (69) i Jovan Madžgalj (60), koje je u petak uveče u njihovoj kući u selu Sokolac kod Bijelog Polja ubio višestruki povratnik Alija Balijagić, juče su sahranjeni.

Balijagić je brata i sestru ubio pošto se u njihovoj kući najeo i napio, a posle pobegao i za njim se traga.

Republika

Foto: MUP Crne Gore, Facebook/Vijesti iz Bijelog Polja

Alija Balijagić i njegove žrtve Jovan i Milenka Madžgalj

 

Na društvenoj mreži Fejsbuk, na stranici "Vijesti Bijelo Polje" objavljen je video-snimak na kome se može videti kako sada izgleda dom u kom se dogodilo dvostruko ubistvo na severu Crne Gore. Kako navodi stranica, izvor ovog videa je Dan. Na snimku se vidi polomljen prozor, rupa od metka, čitulja koja se nalazi nasred ulazni vrata.

Zločin se dogodio u petak uveče u selu Sokolac koje se nalazi u okolini Bijelog Polja.

Njihova krvava tela nađena su u kući, a policija je kasnije identifikovala osumnjičenog ubicu kog policija traži poslednjih 15 dana i to zbog krađe oružja. Balijagić koji je rodom iz Bijelog Polja odranije je poznat policiji, a osuđivan je nekoliko puta za razna krivična dela.

Republika

Foto: instagram/mojbeograd_vesti, Shutterstock

Policija od petka uveče traga za Alijom Balijagićem

 

Kako se nezvanično saznaje,  ubica je prvo ubio Jovana, a potom njegovu sestru Milenku koja je u tih nekoliko trenutaka stigla da pozove policiju i da prijavi ubistvo.

- Samo je stigla da pozove policiju i kaže: “Ubio mi je brata”, a potom je i ona ubijena. Nakon toga je policija odmah locirala poziv, a onda su ekipe stigle na teren i zatekla dva beživotna tela. Prema slikama sa terena, ubica se popeo na par blokova sa zadnje strane kuće i kroz prozor upucao svoju žrtvu - kaže za RINU izvor upoznat sa slučajem.

Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading