UBIJEN ZATVORENIK U KOMŠILUKU: Radnik u zatvoru pronašao telo, a onda je usledila drama

Autor:

Svet

28.10.2024

09:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je u kratkom roku okružila objekat

UBIJEN ZATVORENIK U KOMŠILUKU: Radnik u zatvoru pronašao telo, a onda je usledila drama

Foto: Shutterstock

Tridesetpetogodišnji zatvorenik Kazneno-popravnog zavoda (KPZ) Mostar, D. S. iz Sarajeva preminuo je sinoć u mostarskoj bolnici nakon što ga nožem u vrat ubo osuđenik A. Š. (37) iz Mostara.

Policiju je o događaju obavestio radnik KPZ-a Mostar, koji je u 21.40 sati prijavio da je jedan zatvorenik ubo drugog nožem u vrat, dok se nalazio u toaletu, piše Avaz.

Policija je u kratkom roku okupirala ceo reon i odmah je započela sa istragom.

- D.S. je vozilom Hitne pomoći prebačen na CUM Mostar gde je od zadobijenih povreda preminuo. A.Š. je prebačen u samicu KPZ Mostar, a lice mesta je obezbeđeno do dolaska dežurnog tužioca i pripadnika Sektora kriminalističke policije radi obavljanja uviđaja - kazali su iz MUP-a HNK.

Kad smo kod Mostara, državljanin Srbije D.S. (64) smrtno je stradao pre četiri dana u poslepodnevnim satima, nakon što je pao sa zidića u Starom gradu u Mostaru, potvrđeno je za portal „Avaza“ iz MUP-a Hercegovačko-neretvanskog kantona.

Nesrećni čovek je kao turista boravio u Mostaru, zajedno sa suprugom, a prema prvim informacijama, pao je sa zida u Kujundžiluku dok je fotografirao Stari most.

Iako su na lice mesta odmah stigli vatrogasci koji su ga izvukli te ga predali ekipi Hitne pomoći koja je na licu mesta pokušala uraditi reanimaciju nakon čega su ga odvezli u Kantonalnu bolnicu „Dr.Safet Mujić“ spasa mu nije bilo. Prema prvim informacijama on je pao na stene.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading