DŽEJLIN BRAT OSTAO BEZ OKA! Otac u suzama progovorio o TRAGEDIJI koja je već zadesila porodicu tinejdžerke

Autor:

Svet

20.10.2024

22:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Džejla Drapić preminula je u Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu 11. oktobra

DŽEJLIN BRAT OSTAO BEZ OKA! Otac u suzama progovorio o TRAGEDIJI koja je već zadesila porodicu tinejdžerke

Foto: Printscreen/Društvene mreže

Muamer Drapić, otac preminule Džejle Drapić (16) iz Sarajeva kroz suze je ispričao celu tragičnu priču o smrti njegove šesnaestogodišnje ćerke, a onda se prisetio još jednog potresnog perioda kada se 2018. godine kada je njegovom sinu Ameru bio potreban novac za lečenje oka.

- Ja sam bio u još jednoj situaciji kad sam moramo prositi pare za svoje dete. Oko je bilo u pitanju, morao sam hodati po Nemačkoj, ovde su mi organizovali u Slogi humanitarni koncert - rekao je Muamer u "Centralnom dnevniku".

- To je bilo tad u javnosti, Amer Drapić, bez oka je ostao, 2018. godine je to bilo - istakao je Muamer koji tvrdi da nije imao podršku sistema u tim trenutcima kada su mu je bio potreban novac za dve operacije njegovog sina.

Celu izjavu pogledajte na videu od 33:50 minuta.

Podsetimo, Džejla Drapić preminula je u Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu 11. oktobra 2024. godine nakon što je dovezena u teškom stanju, usled komplikacija, a potvrda za medije došla je 15. oktobra 2024. godine kada je slučaj izašao u javnost.

Devojčica Džejla Drapić je sa roditeljima potražila pomoć zbog jake zubobolje. Stanje se naglo pogoršalo, a usled upalnog procesa razvila se sepsa.

Republika

Foto: Facebook/Privatna arhiva

Džejla Drapić

Iz Tužilaštva Kantona Sarajevo (KS) su ponovili da preduzimaju određene radnje vezane za prijavu o smrti Džejle Drapić, koja je preminula usled komplikacija nakon stomatološke intervencije u privatnoj ordinaciji u Sarajevu.

Na upit jesu li dobili nalaz obdukcije devojčice, kao i da li imaju poruke koje je dobijala majka devojčice od dr Harisa Mekića, rečeno je da se proveravaju navodi iz prijave.

- Tužilac preduzima radnje provere. O pojedinačnim radnjama nećemo obaveštavati javnost - kazala je kratko za portal Avaz Azra Bavčić, portparol Tužilaštva KS. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading