OVO JE BRAČNI PAR HAJDAREVIĆ KOJI JE STRADAO U JEZIVOJ NESREĆI U AUSTRIJI! Lekari se bore za život njihovog deteta! IZNENADA SE ZAKUCALI U DRUGO VOZILO NA AUTO-PUTU!

Autor:

Svet

14.09.2024

16:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Almedina je ostala zarobljena u vozilu i vatrogasci su morali da seku auto da bi je izvukli, dok je Esad bezuspešno reanimiran na mestu nesreće.

OVO JE BRAČNI PAR HAJDAREVIĆ KOJI JE STRADAO U JEZIVOJ NESREĆI U AUSTRIJI! Lekari se bore za život njihovog deteta!  IZNENADA SE ZAKUCALI U DRUGO VOZILO NA AUTO-PUTU!

Foto: Printscreen/Društvene mreže

Tragedija koja je potresla Bosnu i Hercegovinu dogodila se u Austriji, gde je u teškoj saobraćajnoj nesreći nastradao mladi bračni par iz BiH.

Poginuli su 33-godišnji Esad Hajdarević, rodom iz Jezerskog, i njegova supruga, 28-godišnja Almedina iz Cazina. U vozilu s njima nalazila se i dvogodišnja beba, koja je preživela nesreću, ali je u teškom stanju.

Stravična nesreća odigrala se u petak oko 16.25 časova. na autoputu u Austriji. Tom prilikom, kako navode austrijski mediji, Esad (33) je naleteo na automobil 65-godišnjeg Austrijanca koji je vozio ispred njega. Usled sudara automobil Hajdarevića je proklizao, udario u zaštitnu ogradu, nakon čega je proklizavao sve dok se nije zaustavio između stablima na nasipu.

Pored Esada, u vozilu su bili njegova žena Alemedina (28) i njihovo dvogodišnje dete.

Almedina je ostala zarobljena u vozilu i morala je da bude oslobođena od vatrogasnog odeljenja Kufštajna. Radnici putari koji su se našli u blizini, izvukli su iz auta Esada i dete. Dete je u teškoj nesreći zadobilo teške povrede i prevezeno je u Okružnu bolnicu Kufštajn.

Sa druge strane Esad je morao da bude reanimiran na mestu nesreće, a potom je sa teškim povredama prebačen u bolnicu gde je izdahnuo. Almedina je takođe zadobila teške povrede od kojih je kasnije podlegla povredama u bolnici.

Vozač iz drugog automobila je nepovređen.

Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading