PREMINULA SEDMA ŽRTVA POKOLJA U STARAČKOM DOMU U DARUVARU! Nesrećna žena doživela PAKLENU SUDBINU

Autor:

Svet

10.09.2024

23:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reč je o starijoj štićenici doma koja je prevezena u pakračku bolnicu s prostrelnom ranom

PREMINULA SEDMA ŽRTVA POKOLJA U STARAČKOM DOMU U DARUVARU! Nesrećna žena doživela PAKLENU SUDBINU

Foto: TANJUG/ FOTO HINA/ NIKOLA BLAŽEKOVIĆ, Društvene mreže

Krešimir Pahoki je 22. jula u krvavom pohodu u Daruvaru u Hrvatskoj usmrtio šestoro ljudi i ranio još toliko. MojPortal je izvestio kako je u utorak i sedma žrtva preminula.

Reč je o starijoj štićenici doma koja je prevezena u pakračku bolnicu s prostrelnom ranom. U bolnici je tog dana završilo šestoro ljudi, od kojih je njih četvoro imalo povrede od metaka.

Staricu su tog dana i operisali, imala je povredu uha te je nakon toga puštena kući. Međutim, budući da joj je zdravstveno stanje i pre ranjavanja bilo narušeno, starica je u međuvremenu navodno dobila moždani udar i ponovo završila u pakračkoj bolnici gde je prošli petak, nažalost, preminula.

Sahranili su je u ponedeljak na gradskom groblju u Daruvaru.

Zbog toga za sada nije poznato hoće li Pahoki na duši imati sedam žrtava ili će ga i dalje teretiti za smrt šest osoba. 

Policija će proslediti poseban izveštaj o smrti Županijskom državnom tužilaštvu koje sprovodi istragu - kratko je kazala portparolka PU bjelovarsko-bilogorske Maja Barbir Grubić. 

Podsetimo, Pahoki je u svom krvavom pohodu u daruvarskom Domu za starije i nemoćne osobe vatrenim oružjem ubio šest osoba, a isto toliko je ranio. Među ubijenima je i njegova mama, koja je takođe bila korisnica Doma. Tog, krvavog 22. jula oko 10 sati Pahoki je u dom došao navodno da plati račun za majku.

Kako je objavljeno u medijima, krvnik je nakon pohoda otišao u kafić do doma, seo i naručio piće, stavio pištolj na sto i dočekao policiju, koja ga je uhvatila. Niko sa sigurnošću ne zna što je bio povod ovom krvavom zločinu. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading