TAKSISTU NAPALI PIŠTOLJEM, OTELI GA, PA GA PRETUKLI! Taman kad je pomislio da je došao kraj torturi, nasilnici ga i opljačkali!

Autor:

Svet

07.09.2024

12:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nesvakidašnji zločin u Zagrebu

TAKSISTU NAPALI PIŠTOLJEM, OTELI GA, PA GA PRETUKLI! Taman kad je pomislio da je došao kraj torturi, nasilnici ga i opljačkali!

Foto: Shutterstock

Uznemirujući događaj desio se kada je 37-godišnji taksista u Zagrebu postao žrtva kriminalnog čina dok je obavljao svoju dužnost. Prema informacijama iz Policijske uprave Zagreb, vozač je fizički napadnut od strane grupe nepoznatih osoba u području Peščenice. Napadači su potom preuzeli kontrolu nad vozilom, prisiljavajući vozača da sedi na mestu suvozača, pre nego što su ga napali, opljačkali i povredili. Počinioci su nakon toga pobegli sa mesta zločina, ostavljajući vozača u stanju šoka i uznemirenosti.

Detalji incidenta

Mučno iskustvo počelo je kada su napadači fizički napali 37-godišnjeg taksistu, a onda su uz pretnju vatrenim oružjem preuzeli kontrolu nad vozilom. Žrtva je bila primorana da zauzme mesto suvozača, čime je lišena slobode. Nakon kratke vožnje, napadači su naneli dalje fizičke povrede vozaču, prouzrokujući manje povrede, i zatim ukrali njegova lična dokumenta pre nego što su pobegli u nepoznatom pravcu. Trenutno se istražuje obim materijalne štete koja je prouzrokovana.

Reakcija policije i istraga

U odgovoru na ovaj uznemirujući događaj, Policijska uprava Zagreb izdala je saopštenje u kojem potvrđuje posvećenost sprovođenju temeljne istrage radi utvrđivanja svih okolnosti vezanih za incident. Vlasti su obećale da će insistirati na pravdi za žrtvu, ističući važnost potpunog razumevanja događaja i identifikacije počinilaca odgovornih za ovaj neprihvatljiv čin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading