SAČEKAO JE ISPRED LIFTA PA JE IZREŠETAO, A ONDA SEBI PRESUDIO! "PRIJAVILA GA JE ZA NASILJE, OVO JE BILA NJEGOVA OSVETA": Komšije otkrile nove detalje ubistva u Zagrebu

Autor:

Svet

05.09.2024

20:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nsvode

SAČEKAO JE ISPRED LIFTA PA JE IZREŠETAO, A ONDA SEBI PRESUDIO! "PRIJAVILA GA JE ZA NASILJE, OVO JE BILA NJEGOVA OSVETA": Komšije otkrile nove detalje ubistva u Zagrebu

Foto: Shutterstock

Hrvatska policija

U zgradi u novozagrebačkom Sopotu danas oko 15 sati pronađeno je mrtvo telo žene.

U zagrebačkom javnom tužilaštvu kažu da je, prema do sada utvrđenom, smrt nastupila kao posledica krivičnog dela. Ali to nije sve. Još jedno mrtvo telo, za koje se veruje da je telo čoveka povezanog sa ubistvom, pronađeno je u vozilu u blizini mesta događaja.

– Prema prvim informacijama, muškarac je najverovatnije izvršio samoubistvo. U toku je kriminalističko istraživanje i istraga - kažu u zagrebačkoj policiji.

Prema nezvaničnim informacijama, muškarac je žrtvu sačekao kod lifta u prizemlju i na licu mesta ubio hicem iz vatrenog oružja, a potom je istim oružjem pucao sebi u glavu, saznaje Jutarnji list.

Ubijena žena je V. B. (60), koja je takođe živela u zgradi.

Muškarac koji je njoj i sebi izrekao kaznu je J.B. (71) iz Velikog Trgovišća, a policija tek treba da utvrdi šta je izazvalo ubistvo i samoubistvo.

Policija, dakle, vrši uviđaj na dve lokacije - u zgradi i deset metara daljem automobilu, koji je u potpunosti bio pokriven policijskim šatorom.

Policija je u međuvremenu sa automobila skinula šator, a kako saznajemo, reč je o bijeloj Škodi karavan.

Takođe, policija je zatvorila veliki deo Zemljakove ulice.

- Mislim da sam čuo prasak, a možda je i bio pucanj, ali imao sam televiziju jako visoko, tako da ne mogu sa sigurnošću da kažem. Na kraju, nije prošlo mnogo vremena pre nego što mi je policija pozvonila na vrata i pitala me da li sam čuo pucanj. Mislim da su pozvali sve na stepeništu. Zamislite, ubica je ubio našu komšinicu ispred lifta i ostavio je kao psa oblivenu krvlju. Užasno i previše užasno. Već neko vreme ne vidim tog čoveka, za koga se na ulici priča da joj je sudio, a ni nju nisam pitao ništa o njemu, jer nije ni pristojno. Ne znam ni da li su bili u vezi ili samo prijatelji. Bila je divna osoba, ali kao da je proteklih meseci živela u nekakvoj patnji i delovala tužno - ispričala je komšinica Jutarnjem.

Druga komšinica kaže da je ovaj muškarac, sa kojim je komšinica bila u vezi, došao nešto pre 15 časova automobilom ispred zgrade i ušao unutra.

- Ne znam da li ju je dočekao na ulazu u zgradu ili kada je izlazila iz stana. Šokiran sam. Nismo ga videli neko vreme, ali smo čuli da je 23. avgusta već prijavljen za nasilje u porodici i da ga je prijavila naša draga komšinica jer više nije mogla da se nosi sa njim zbog maltretiranja – dodao je drugi komšija pokojne žene.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading