MOMENTALNO UHAPŠEN! Pored žene i troje dece u automobilu prevozio i drogu!

Autor:

Svet

02.09.2024

23:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U vozilu državljanina BiH pronađeno je 15 kilograma marihuane.

MOMENTALNO UHAPŠEN! Pored žene i troje dece u automobilu prevozio i drogu!

Foto: MUP Srbije

Granična policija sinoć je u mestu Vraćenovići tokom kontrole vozila danilovgradskih registarskih oznaka pronašla 15 kilograma marihuane. Kako navode iz Uprave policije u vozilu su bili V.V. (39) državljanin Bosne i Hercegovine, koji je uhapšen zbog sumnje da je švercovao drogu, kao i njegova supruga S.V. (35) državljanka Crne Gore sa privremenim boravkom u Bosni i Hercegovini, i troje dece.

- Sa događajem je upoznat tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici po čijem je nalogu V.V. lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga - saopšteno je iz policije.

Takođe, tokom jučerašnjeg dana službenici granične policije su na graničnom prelazu Debeli brijeg, prilikom granične kontrole turskih državljana otkrili falsifikovane isprave.

- Nakon što je sa događajem upoznat tužilac krivična prijava podnijeta je protiv četiri lica zbog sumnje da su izvršili krivično delo falsifikovanje isprava - saopšteno je iz policije.

Podsećamo, u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu saslušani su pre dva dana Nikola R. (41) i Milan R. (44) zbog sumnje da su neovlašćeno radi prodaje u stanovima na više lokacija držali ukupno 17.986,23 grama opojne droge kokain i 89,01 gram opojne droge kanabis.

Osumnjičeni su se na saslušanju branili ćutanjem, odnosno iskoristili su svoje zakonsko pravo da ne iznose odbranu.

Nakon saslušanja tužilaštvo je predložilo sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu da osumnjičenima odredi pritvor da ne bi ponovili krivično delo u kratkom vremenskom periodu.

Postoje osnovi sumnje da su Nikola R. i Milan R. 29. avgusta 2024. godine držali opojnu drogu kokain, upakovanu u pakete sa utisnutim oznakama AMG i AXA u stanovima na više lokacija u Beogradu.

 

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading