VOZILO HITNE POMOĆI PROŠLO KROZ CRVENO PA SE ZAKUCALO U PIJANOG VOZAČA: Teže povređeni žena iz saniteta i OTAC I DETE iz automobila

Autor:

Svet

02.09.2024

00:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Podneta krivična prijava

VOZILO HITNE POMOĆI PROŠLO KROZ CRVENO PA SE ZAKUCALO U PIJANOG VOZAČA: Teže povređeni žena iz saniteta i OTAC I DETE iz automobila

Foto: Shutterstock

U subotu u 9.25 časova, na raskrsnici u Karlovcu, došlo je do saobraćajne nesreće u kojoj su povređene tri osobe.

Nesreću je izazvao vozač vozila hitne medicinske pomoći, 28-godišnjak, koji je upravljao vozilom sa upaljenom svetlosnom i zvučnom signalizacijom. Na semaforu na crvenom svetlu, on je skrenuo levo i udario u automobil zagrebačkih registarskih oznaka.

Vožnja pod dejstvom alkohola

Prema saopštenju, 41-godišnji vozač automobila bio je pod dejstvom alkohola, sa izmerenih 1,22 promila alkohola u krvi. U saobraćajnoj nezgodi, teže je povređena 79-godišnja žena iz vozila hitne pomoći, dok su lakše povređeni 41-godišnji vozač i maloletna putnica iz putničkog automobila.

Reakcija policije

Karlovačka policija saopštila je da će protiv 28-godišnjeg vozača Hitne pomoći biti podneta krivična prijava, dok je 41-godišnji vozač privatnog automobila isključen iz saobraćaja zbog vožnje pod dejstvom alkohola.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading