UŽAS! DEČAK SPREMIO SPISAK ZA ODSTREL KAO KOSTA KECMANOVIĆ: Hteo da ubija po školi, a OVE SLIČNOSTI bude jezu!

Autor:

Svet

29.08.2024

12:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac tvrdi da je dečak bio na psihijatrijskom i psihološkom testiranju i da su nalazi bili u redu.

UŽAS! DEČAK SPREMIO SPISAK ZA ODSTREL KAO KOSTA KECMANOVIĆ: Hteo da ubija po školi, a OVE SLIČNOSTI bude jezu!

Foto: ST/Nebojša Mandić, Tanjug/Z. ŽESTIĆ

Kosta Kecmanović

Učenik (13) iz škole u Slavoniji sastavio je spisak za odstrel desetak svojih vršnjaka, na prvom mestu je bila devojčica iz njegovog razreda, a ovaj slučaj umnogome podseća na spisak Koste Kecmanovića, koji je 3. maja prošle godine počinio masakr u OŠ "Vladislav Ribnikar" na Vračaru!

Posebnu jezu budi činjenica da je Kecmanović u vreme masakra takođe imao 13 godina!

Što se tiča slučaja iz Slavonije, škola ga nije prijavila nadležnim telima, već je dečak samo premešten u drugu školu u istom gradu (Kecmanović je promenio odeljenje pre nego što je počinio masakr, što je još jedna sličnost), nakon razgovora dečakovih roditelja s direktorkom, psihologom i pedagogom, piše Telegram.

Dečakov otac je, navode, moćan hadezeovac, a u školi u koju su ga prebacili radi i njegova majka. Iz škole su rekli da navodni popis za likvidaciju niko nije video i da su roditelji odlučili da prebace dete u drugu školu jer su smatrali da će promena sredine pozitivno uticati na njega.

Otac deteta priznao je da mu je sin sklon vršnjačkom nasilju i tvrdi da je Centar za socijalnu zaštitu bio upoznat s ponašanjem njegovog sina, ali u Centru su to demantovali i odgovorili da nemaju saznanja o tome te da nisu imali postupanja. 

Otac je dodao i kako je dečak bio na psihijatrijskom i psihološkom testiranju i da su nalazi bili u redu.

Krvavi 3. maj

Da podsetimo, jeziv zločin se dogodio 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru, kada je dečak Kosta Kecmanović uleteo naoružan u zgradu u 8.40. S vrata škole je upucao radnika obezbeđenja Dragana Vlahovića, koji je ubrzo podlegao povredama. Dečak se onda ustremio na tri učenice koje je ubio.

Krvavi pir Kosta je nastavio u kabinetu istorije, u kom je čas imalo njegovo odeljenje VII/2. Ranio je nastavnicu istorije Tatjanu Stevanović, a onda je otvorio vatru na drugove. Ubio je u prvi mah petoro učenika, a šestoro ranio.

Na nesreću, još jedna učenica OŠ "Vladislav Ribnikar" je nakon 12 dana borbe podlegla povredama, čime je broj žrtava povećan na deset. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading