GASTARBAJTER IZ SRBIJE UBIO ČOVEKA U ULCINJU! Pretukao ga, ostavio da leži na asfaltu i POBEGAO

Autor:

Svet

27.08.2024

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povređeni muškarac podlegao je povredama u Kliničkom centru Crne Gore

GASTARBAJTER IZ SRBIJE UBIO ČOVEKA U ULCINJU! Pretukao ga, ostavio da leži na asfaltu i POBEGAO

Foto: Google maps, profimedia

U ulcinjskom naselju Donji Štoj došlo je prvo do verbalne rasprave, a potom i do fizičkog obračuna između dvojice starijih muškaraca. Povređeni M.M. (62) je zadobio teške telesne povrede, usled kojih je kasnije preminuo u Kliničkom centru Crne Gore.

Jedan od njih ostao je povređen da leži na asfaltu, dok je drugi vozilom pobegao sa lica mesta.

- Nakon što je policija izvršila uviđaj, došlo se do saznanja da je povređeni M.M. (62) zadobio teške povrede nakon što ga je drugi muškarac udario u glavu, posle čega je pao na asfalt. Brzom akcijom policije identifikovan je i muškarac koji ga je udario. Radi se o R.D. (59) iz Srbije, koji ima privremeni boravak u Nemačkoj, ali on još uvek nije pronađen - potvrđeno je za RINU.

Preminuo usled povreda

Povređeni muškarac podlegao je povredama u Kliničkom centru Crne Gore.

Sa ovim događajem, koji se desio 22. avgusta kasno u noć, upoznat je tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je kvalifikovao krivično delo teška telesna povreda usled koje je nastupila smrt povređenog lica.

Za osumnjičenim R.D. policija i dalje intenzivno traga.

Podsetimo, jedna osoba je zadobila je teške povrede u pucnjavi koja se dogodila preksinoć u Tuzima, u blizini Srednje mešovite škole "25. maj", saopštila je crnogorska Uprava policije.

Osumnjičeni za ovo krivično delo je priveden, a od njega je oduzet pištolj magnum 357 koji će biti veštačen u Forenzičkom centru Uprave policije.

- Istog dana u Klinički centar Crne Gore primljeno je lice sa povredama u predelu levog stopala koje su nastale usled dejstva projektila ispaljenog iz vatrenog oružja, te su mu konstatovane teške telesne povrede – prelom kostiju stopala - navodi se u policijskom saopštenju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading