UKRALI VOZILO HITNO POMOĆI I NJIME SE VOZIKALI! Bizarna krađa u Plužinama!

Autor:

Svet

25.08.2024

23:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U razgovoru sa zaposlenima rečeno mi je da u tom periodu nije bilo pacijenata, a ni kućnih poseta. Zaposleni su bili na svojim radnim mestima. Razlog ovakvog incidenta za sada je nepoznat, rekao je Niković

UKRALI VOZILO HITNO POMOĆI I NJIME SE VOZIKALI! Bizarna krađa u Plužinama!

Foto: Shutterstock

Jutros oko tri sata u prostorijama Hitne medicinske pomoći u Plužinama došlo je do incidenta zbog kojeg je morala da reaguje policija, prenosi Srpska info.

Prema rečima direktora Zavoda za Hitnu medicinsku pomoć Crne Gore, dr Vuka Nikovića, dve nepoznate osobe su parkirale auto na ulaz Hitne pomoći i oštetile vrata. Sumnja se da je jedna od tih osoba ušla u sanitetsko vozilo i vozila ga kroz grad.

Policija je brzo reagovala i omogućila nesmetan rad Hitne pomoći, a u trenutku incidenta nije bilo pacijenata niti kućnih poseta. Razlog incidenta još uvek nije poznat. Uprava policije i Tužilaštvo preduzimaju sve zakonske mere protiv počinilaca. Video nadzor, GPS podaci i snimci iz prednje kamere vozila biće predati Tužilaštvu za dalju istragu.

- Brzom reakcijom policije u kratkom roku omogućen je nesmetan rad ekipe Hitne medicinske pomoći u ovom gradu. U razgovoru sa zaposlenima rečeno mi je da u tom periodu nije bilo pacijenata, a ni kućnih poseta. Zaposleni su bili na svojim radnim mestima. Razlog ovakvog incidenta za sada je nepoznat - rekao je Niković.

Naglašava da Uprava policije i Tužilaštvo preduzimaju sve zakonske radnje prema počiniocima ovog incidenta.

- Naložio sam izuzimanje video nadzora jedinice, GPS signala kretanja vozila kao i snimak prednje kamere u vozilu koji će biti predati Tužilaštvu - istakao je on, piše portal CDM.

Bonus video

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading